semaver
New member
Yeni orman kraliçesinin taç giyme töreninden sonra büyük birleşme gösterisinde durum tırmandı. Gösterinin ortasında Cosimo Citiolo kalkıp gitti.
Djamila Rowe, Pazar akşamı 2023 Orman Kraliçesi seçildi. Bir gün sonra RTL büyük buluşmayı gösterdi. Bu yılki adaylar ağaç evde Sonja Zietlow ve Jan Köppen ile bir kez daha buluştu. Moderatör ikili ile son 17 günü konuştular, sezonu tekrar gözden geçirdiler ama kendi aralarındaki tartışmaları da netleştirdiler. Özellikle Cosimo Citiolo her yönden aldı.
“Bu her şeyin altındaydı”
Örneğin Cecilia Asoro, onu kampta gerçek olmamakla suçladı. Ancak Hotel Versace’ye döndüğünde “gerçek yüzünü gösterdi”. Yeniden birleşme programında eski “Bekar” adayı, “Djamila’nın arkadaşıyla konuşma şekli saygısızdı, ama bunu sen de biliyorsun. Sadece nasıl ve kim olduğunu gösterdi,” dedi. Tam olarak ne olduğunu açıklamadı.
Cecilia, “Her şeyin altındaydı, en alttaki çekmeceydi, aynı zamanda üretimden insanlarla nasıl konuştuğun da buydu,” diye devam etti Cecilia. Bu suçlamaya Papis Loveday de müdahale etti. Top model, “Bunu doğrulayabilirim,” dedi. “Kameraman dahil insanlara çok kötü davrandı.” Cosimo Citiolo için çok fazlaydı. 41 yaşındaki ayağa kalkıp ağaç evden ayrıldı. “Sana bu süreyi vermeyeceğim” dedi ve görüntüden kayboldu.
“Aslında şimdi gitmek istiyorum”
Gösteri Cosimo olmadan devam etti ve sunucular dikkatlerini diğer sakinlere çevirdi. Akşam 22:35 civarında, eski DSDS katılımcısı yayıncıya teselli edici sözler söyleyerek ağaç eve geri döndü. “Benim yüzümden başını belaya soktuğun için RTL prodüksiyonundan özür dilemek istedim. Herkesin duyguları var. Ve bazen benim için daha hızlı patlıyorlar, bu yüzden özür dilerim.”
Ama bu meselenin sonu değildi. Çünkü kısa bir süre sonra Cosimo, kampta tartışan yıldızların bir derlemesini gördükten sonra gözyaşlarını tutamadı ve stüdyodan tekrar ayrılmak istedi. Klipten sonra Cosimo düşünceliydi. “Aslında artık gitmek istiyorum” dedi. Ama o kaldı ve bir sonraki iddiaları duymaya başladı. Örneğin Gigi Birofio, Cosimo’yu izleyiciler için onunla sadece arkadaşlık oynamakla suçladı. Jolina Mennen, onu “sahte bir yılan” gibi sırtından bıçakladığını söyledi.