semaver
New member
Salma Hayek, sosyal medya kanalında düzenli olarak hayatına dair bilgiler veriyor. En son Instagram gönderisinde bazı şeyler ortaya çıkıyor.
İster kırmızı halıda, ister denizde, ister Meksika sahilinde at sırtında olsun: Salma Hayek, günlük hayatından kareleri Instagram kanalında defalarca paylaşarak 27,7 milyon takipçisini eğlendiriyor. 57 yaşındaki oyuncu kendisini en iyi şekilde nasıl sunacağını tam olarak biliyor.
Son paylaşımında da bu açıkça görülüyor. Bu filmde Salma Hayek zamanda bir yolculuğa çıkıyor ve eski bir fotoğraf çekiminin sonuçlarını paylaşıyor. Oyuncuyu çıplak gösteren fotoğraflar hayranlarını hayrete düşürdü.
“Sadece güzel”
Salma Hayek'in takipçileri üç açıklayıcı fotoğrafı sabırsızlıkla bekleyebilirler. Kayıtlarda sinema oyuncusu yatakta çıplak olarak görülebiliyor; her resim onu farklı bir pozda gösteriyor. Koyu renk bukleleri omuzlarına düşüyor ve hafif nude tonlardaki makyajı doğal görünümün altını çiziyor.
Salma Hayek, başlığında “Bazı insanlar asla geriye bakmamanızı söylüyor, ancak bazen en iyi görüş budur” diyor. Yerli Meksikalı, fotoğrafların hangi yıla ait olduğunu açıklamıyor.
Geçmişe bakış Salma Hayek'in takipçileri tarafından olumlu karşılandı. “Son derece güzel görünüyor, yüz ifadeleriniz ve pozlarınız harika”, “Vay canına, o zamanlar gerçekten öyleymişsin” ve “O zaman da olsa, şimdi de: tek kelimeyle güzel” yorumlarından bazıları. Bazı ünlüler de Hayek hayranı olarak karşımıza çıkıyor: Oyuncu Blake Lively gönderiye salya akan bir emoji eklerken, “Euphoria” oyuncusu Alexa Demie suskunluğunu birkaç ünlem işaretiyle ifade ediyor.
Salma Hayek kayıtlarla geçmişine baksa da yaşıyla ilgili bir sorunu yok. Eylül ayındaki 57. doğum gününe denk gelen dönemde, ABD tabloid dergisi “ET Online” ile yaptığı röportajda vücudunda tamamen rahat hissettiğini açıkladı. “Herkes kendi yolunu bulmalı. Örneğin, kendimi egzersiz yapmak için motive etmekte zorlanıyorum. Ancak meditasyon benim için çocuk oyuncağı. Bunu her gün yapıyorum ve benim için iyi oluyor” diye açıkladı.