semaver
New member

Bu hafta kızıyla birlikte sahnedeydi. Laura Benanti, bu süre zarfında doğmamış çocuğunu kaybettiğini şimdi kamuoyuna açıklıyor.
Amerikalı aktris Laura Benanti, Instagram’da 160 bine yakın takipçisine yaptığı detaylı ve duygusal paylaşımla seslendi. İçinde, 3 Nisan Pazartesi günü 2.000 kişinin önünde bir sahnede durduğunu ve performans sergilerken düşük yaptığını paylaşıyor. 43 yaşındaki “Bunun olacağını biliyordum. Bir önceki gece yavaş yavaş başladı” diye açıklıyor.
İlk düşük değildi. “Maalesef hamileliği kaybetmenin acısına ve boşluğuna yabancı değilim. Bu daha önce kocamla el ele yürüdüğüm bir yol.” Benanti, 2015’ten bu yana üçüncü kez Patrick Brown ile evlendi. Onunla birlikte 2017 doğumlu kızı Ella ve geçen yıl taşıyıcı anne olan Louisa var.
Benanti şimdi bu acılı anda destekleri için kendisine yakın olanlara teşekkür ediyor. Ve şöyle yazıyor: “Kısa bir süre için de olsa beni evi olarak seçtiği için bu küçük ruha teşekkürler.”
Kendisinin ve kocasının kalplerinin kırıldığını, ancak “bunu birlikte atlattıklarını” vurguluyor. [werden], bizim ve diğer pek çok kişinin zaten yaptığı gibi.” Nihayetinde Benanti, gönderisiyle “bu tür bir kaybın utanç verici olmadığını” hatırlatmak istediğini yazıyor. Yalnız değilsin. Ve ayrıca kendime bunu hatırlatmak için.”
“Derinden etkilenmek”
Benanti, görevinin altında çok fazla cesaret alıyor. Oyuncu arkadaşı Brenda Strong, “Cesaretinizden, gücünüzden, dürüstlüğünüzden ve azminizden derinden etkilendim” diye yazıyor. Gazeteci Jess Grose, “Bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz! Dünyanın her gün kaç kadının bu kalp kırıklığını yaşadığını bilmiyor.”
Laura Benanti başarılı bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Sahnedeki performanslarıyla beş kez prestijli Tony Ödülü’ne aday gösterildi. 2008’de Broadway müzikali Gypsy’deki yardımcı rolüyle ödülü aldı. 2006’da Benanti, Antonio Banderas ile birlikte Dance! Her dans ilk adımla başlar. “Good Wife”, “Nashville”, “Gossip Girl” ya da “Supergirl” gibi birçok farklı dizide de rolleri bulunmaktadır. Geçen yıl HBO dizisi The Gilded Age’de rol aldı.