semaver
New member
Pamela Anderson’ın eski partneri Jon Peters, oyuncuya yüklü miktarda para bırakmak istiyor. Film yapımcısı “İhtiyacı olsun ya da olmasın” diyor.
Pamela Anderson’ın kısa süreli eşi olan film yapımcısı Jon Peters, oyuncuya vasiyetinde büyük bir meblağ bıraktı. İkili, 2020’de 12 gün evli kaldı, ancak daha sonra evliliğin hiçbir zaman resmi olmadığını açıkladı. Ancak ikisi arkadaş kaldı.
55 yaşındaki oyuncu, Variety ile yaptığı yeni bir röportajda Jon Peters hakkında şunları söyledi: “O harika ve hayatımda büyük bir etkisi oldu. Onu her şeyden çok seviyorum.” 77 yaşındaki oyuncu da dergiye şunları söyledi: “Pamela’yı her zaman seveceğim, o her zaman kalbimde. Hatta ona vasiyetimde 10 milyon dolar bıraktım. Bunu o bilmiyor bile. Kimse bilmiyor. … Şimdi ilk kez senin önünde söylüyorum. Muhtemelen söylememeliyim. Yani buna ihtiyacı olup olmadığı ona kalmış.”
evlilik feshedildi
2020’deki sürpriz düğününün ardından Peters, The Hollywood Reporter’a şunları söyledi: “Pamela, bir sanatçı olarak potansiyelini hiçbir zaman tam olarak görmedi. Henüz gerçekten parlamadı. Onda göründüğünden çok daha fazlası var, aksi takdirde yapmazdı ben yapmazdım.” Onu çok seviyorum. Her yerde güzel kızlar var. Birini seçebilirdim ama 35 yıldır sadece Pamela’yı istiyordum. Beni çılgına çeviriyor – iyi bir şekilde. Bana ilham veriyor. Onu koruyorum ve ona onun gibi davranıyorum. davranılmayı hak ediyor.”
Birkaç gün sonra Anderson, The Hollywood Reporter’a evliliği iptal ettiklerini ve hiçbir zaman resmi bir belge sunmadıklarını da doğruladı. O sırada “Hayat bir yolculuktur ve aşk bir süreçtir” dedi. “Bu evrensel gerçeği göz önünde bulundurarak, toplu olarak evlilik cüzdanımızın resmileştirilmesini ertelemeye karar verdik ve sürece güveniyoruz. Mahremiyetimize saygı gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.”
O yılın ilerleyen saatlerinde Anderson, “Peters ile asla yasal olarak evli olmadığını” doğruladı ve sosyal medyada yaptığı açıklamada Peters’ın “ömür boyu sürecek bir aile dostu” olduğunu ekledi. “Alınma – evlilik yok, boşanma yok … sadece tuhaf bir tiyatro yemeği.”
Pamela Anderson’ın iki oğlu var
Pamela Anderson’ın 1995 yılında evlendiği eski kocası Tommy Lee’den Brandon ve Dylan adında iki oğlu var. Ayrıca Kid Rock, Rick Salomon ile iki kez evlendi, ancak evliliklerden biri iptal edildi ve Dan Hayhurst. İkinci evlilik bir yıldan az sürdü ve 2021’de sona erdi.
Şu anda bekar ve büyükanne ve büyükbabasının Vancouver Adası’ndaki eski çiftlik evinde beş köpeği, çok sevdiği kitapları, bahçesi ve denizle çevrili olarak yaşıyor.