Papis Loveday kamptan ayrılmak zorunda

semaver

New member
Geri sayım başladı: büyük orman kampı finali yaklaşıyor. Ancak son birkaç metrede bir sonraki kampçı eşyalarını toplamak zorunda kaldı.

“Ben Bir Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!”‘ın 16. sezonu. 13 Ocak’ta başladı. İki hafta sonra, RTL’nin Avustralya ormanlarına gönderdiği ünlülerin sayısı yarı yarıya azaldı. Sonuç olarak, altı tanesi Cuma akşamı hala kamp ateşinin etrafında oturuyordu. Ancak Pazar günkü finalden kısa bir süre önce, başka bir kampçı zafer umutlarını gömmek zorunda kaldı.

Sunucu Verena Kerth, NDW şarkıcısı Markus Mörl, model Tessa Bergmeier, aktris Jana “Urkraft” Pallaske, reality TV yıldızı Cecilia Asoro ve son olarak Claudia Effenberg’den sonra Papis Loveday, izleyicilerden en az telefon alan ülke oldu. Modelin diğerlerinin hayranlarına karşı hiç şansı yoktu. Fotoğraf gösterimizde kimin hala orada olduğunu görebilirsiniz.

Papis Loveday, orman kampından ayrılmak zorunda kalır.
Papis Loveday, orman kampından ayrılmak zorunda kalır.

Papis Loveday, orman kampından ayrılmak zorunda kalır. (Kaynak: RTL)

Bu yıldızlar t-online okuyucularının önünde

Orman tacını kimin alması gerektiğine dair günlük t-online anketinde, 46 yaşındaki uzun süredir favoriler arasındaydı ve bu arada zirveye bile çıkmıştı. Ancak en son makyöz Djamila Rowe en çok oyu alırken, onu şarkıcı Lucas Cordalis takip etti. Influencer Jolina Mennen, DSDS kült adayı Cosimo Citiolo ve reality yıldızı Gigi Birofio hemen arkasındaydı. Galibiyet ve 100.000 Euro yarışında işler yeniden heyecanlanabilir.

29 Ocak’ta kimin Filip Pavlović’in izinden gideceği belli olacak. Tarihte ilk kez “Ben Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” RTL, bir Pazar günü taç giyme törenini gösterir. Bir gün sonra, saat 20:15’ten itibaren, tüm katılımcıların yeniden buluşacağı büyük buluşma gösterisi gösterilecek.

Gömülü içerik simge resmi

Göm