Pastahane Yöntemi Supangle

Leila

Global Mod
Global Mod
Pastahane Yolu Supangle Tanımı İçin Gereçler

• 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya (Ben vanilya şurubu kullanıyorum tüm tatlılarımda öneririm.)
  • 3, 5- 4 su bardağı süt
  • 1 paket sütlü çikolata
  • Yarım paket bitter çikolata
  • Yarım paket sıvı krema
  • Yarım çay bardağı su
Pastahane Yordamı Supangle Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

1. Öncelikle kuru gereçleri unu şekeri nişastayı yumurtayı kakaoyu bir tencereye alıyoruz.
  2. Kısık ateşte karıştırarak pişiyoruz, asla top top olmamalı daima tel çırpıcı ile karıştırıyoruz.
  3. En son ocaktan alıyoruz ve üzerine vanilyayı çikolataları çabucak süratlice koyup sıcağı ile tel çırpıcı ile çırpmaya devam ediyoruz.
  4. Muhallebimizin ılıdığından emin olunca sıvı kremamızıda içerisine ek edip karıştırıp içerisine kabuklanmaması için bir püf noktası yarım çay bardağı suyumuzuda ek ediyoruz.
  5. Kıvamı hazır olunca sunum kaselerimizi ayarlayıp kaselere yada cuplara bölüştürüyoruz dilediğiniz üzere süsleme yapabilirsiniz ben çikolatayı ince ince bıçak ile kestim ve çilek dilimleyip süslememi bitirdim.
  6. Ayrıyeten ben bu supangleyi profiterol yaptığımda onun üzerinde sos olarak da kullanıyorum biz fazlaca seviyoruz epeyce da yakışıyor yiyenler epeyce beğeniyor sizlerede kesinlikle tavsiye ederim.
  7. Şayet vaktiniz var ise dolapta en az 2 saat daha fazla vaktiniz varsa de bir gece beklettikten daha sonra da tüketirseniz kıvamı efsane oluyor kesinlikle deneyin derim. Polliş afiyetler diler ???? Afiyet olsun sevgiler.