semaver
New member
Polis yakın zamanda Pietro Lombardi ile Laura Maria Rypa arasındaki anlaşmazlık üzerine harekete geçti. Şimdi ikili skandal hakkında yorum yapıyor.
Son zamanlarda Pietro Lombardi ve Laura Maria Rypa'yı çevreleyen olaylar doruğa ulaştı. Ekim başında yaşanan tartışmanın ardından ikili arasında polis operasyonu yaşandı. Rypa daha sonra hastaneye geldi. Lombardi ve avukatının reddettiği şiddet iddiaları vardı. Şimdi şarkıcı ve nişanlısı, skandal gecesinden bu yana ilk röportajlarında tavır alıyor.
Rypa, “Bild” ile yaptığı röportajda “Gerçekten daha önce hiç yapmadığımız kadar bariz bir tartışmaydı” diyor. Anlaşmazlığın özel nedenlerini belirtmiyor. Hatırlayamadığı küçük bir şey olduğu söyleniyordu. Bunun yerine Rypa şöyle diyor: “Artık ikinci kez anneyim ve sinirlerim… Ağlayan bir bebeğimiz var. Bunun bazen çok aşırı olduğunu düşünüyorum ve bazen bunu biliyor olabilirsiniz.”
“Durum birdenbire şiddetlendi ve artık ne yapacağımı bilemedim. Durumdan o kadar etkilendim ki, sonra polisi aradım” diyor.
O ve Lombardi akşam 5 veya 6 civarında “yüksek sesle tartıştılar” ve ardından Pietro aniden bir şeyler fırlatmaya başladı. Bu onların ilişkilerinde olağan bir durum değil. Rypa “çok bunalmıştı” ve perişan haldeydi: “Artık onunla baş edemiyordum.”
Tartışma sırasında en küçük oğlu Amelio Elija'yı karnının önünde bir taşıyıcıyla taşıdı. Rypa, “Ve ses aşırı derecede gürültülü olduğundan ve kendisi o sırada sadece altı haftalıkken, hâlâ çok küçük olduğundan polisi aradım çünkü o anda bunun en iyi çözüm olduğunu düşündüm” dedi.
Lombardi durumu şöyle açıklıyor: “Fotoğraflarımızı yere attım. Plaklarımı da yere attım.” Kızgındı: “Kendimi kontrol edemedim.”
Skandalın ardından ilk Instagram gönderisinde DSDS yıldızı, Rypa'ya vurmadığını iddia etti. “Bild”, önceden bu özel suçlamayı almadan neden bunu söylediğini sorduğunda şöyle cevap verdi: “Sanırım bu sosyal medya yorumlarından bu kadar etkilenmeme izin verdim. Çünkü yorumlar çok açık: karısını döven.” Instagram gönderisindeki açıklaması “içimdeki panikten patlak verdi.” Bunu açıkça belirtmek istedi: “Ben karısını döven biri değilim!”
Rypa ayrıca röportajda şunları vurguladı: “Bana vurmadı.” Aile içi şiddet onun “asla savunmayacağı” bir şey. Lombardi'nin avukatı daha önce de “Bild” röportajında müvekkiline yönelik şiddet iddialarını reddetmişti ancak tartışmanın olduğu gece Lombardi ile Rypa arasında “karşılıklı temas” yaşandığını belirtmişti. Etkileyici şu yorumu yapıyor: “Kolumu tuttu ve çok gürültülüydü. Ağladım.”
“Bild” gazetesi, ekim ayı başında yaşanan tartışmanın ardından Rypa'nın boynunda morlukların görüldüğünü polis çevrelerinden öğrendiğini iddia ediyor. Kendisi bunu inkar ediyor: “Gerçekten boynumda herhangi bir morluk ya da herhangi bir şey yok. Bunun nereden geldiğini gerçekten bilmiyorum, bunu okuyunca ben de şok oldum.” “Gerçekten çok üzgün” olduğu için hastaneye kaldırıldı. “Polis bana bunu teklif etti çünkü küçük çocuk da yanımdaydı. Onun iyi olup olmadığını bilmek istedim” diyor. Kendisi ve bebeği klinikte muayene edildi: “Her şey yolundaydı.”