Pietro Lombardi özür diledikten sonra kendisini bir aile babası olarak tanıttı

semaver

New member

Şarkıcı Pietro Lombardi, polis operasyonunun ardından ilk kez Cuma günü Instagram'a geri bildirimde bulundu. Kamuoyu önünde özür diledikten sonra şimdi de bir aile klibini paylaşıyor.

Son iki buçuk hafta içinde Pietro Lombardi sosyal medyadan çekildi. Gerekçesi: 7 Ekim gecesi kendisine ve kız arkadaşı Laura Maria Rypa'ya polis operasyonu düzenlendi. Avukatı Simon Bergmann'ın da doğruladığı gibi, polis, artık geçerli olmayan bir tartışma nedeniyle ikilinin arasındaki temasa tedbir amaçlı yasak getirmişti.

Videoda 32 yaşındaki adam, en küçük iki oğlunun ayaklarını filme alıyor. Pietro Lombardi'nin, eski eşi Sarah Engels'ten olan en büyük çocuğu Alessio'nun yanı sıra, Laura Maria Rypa'dan Ocak 2023'te doğan Leano ve geçen ağustos ayında doğan Amelio Elija adında oğulları var. Klipte onun ve Rypa'nın çocukları yatakta yatıyor ve arka planda şarkı çalıyor. CeCe Winans'ın “Tanrının İyiliği”.

Lombardi yorum yapmıyor ancak çocuklarına olan sevgisini bir kalp emojisi ve dua eden elleri tasvir eden bir emojiyle ifade etmek istiyor.

Cuma günkü Instagram gönderisinde Lombardi pişman görünüyordu. Muhtemelen partnerine davranışıyla ilgili olarak şunları söylemiştir: “Saçmalık bir şey yok. Ben tam bir pisliktim.” Kendini geliştireceğine söz verdi: “Laura'ya sorunlarım üzerinde çalışacağıma dair söz verdim.” Müzisyen, “aile olarak güçlü bir desteğe sahip olmamızı ve sorunlar üzerinde çalışmamızı sağlamak” için elinden gelen her şeyi yapmak istiyor.

Rypa ayrıca partnerinin videosunu da Instagram hesabında paylaştı. Klibin başlığını şöyle yazdı: “Ailem için güçlü bir kadın olmaya çalışıyorum ve benim için güç, hemen pes etmemek, ayağa kalkıp mücadele etmek demektir. Olan hiçbir şey önemsizleştirilmeyecek.”