Polis memuru Günther Jauch'ta gözyaşlarına boğuldu

semaver

New member

“Üç Milyon Euro Haftası”nın finali heyecanlı olduğu kadar duygulu da oldu. Aday Philip Hohenberger WWM stüdyosunda ağladı ve bunun için kutlandı.

Yeni yıl dolu dolu “Kim Milyoner Olmak İster?” programıyla başladı. “Üç Milyon Euro Haftası” kapsamında yarışma programı her gün RTL prime time'da yayınlandı. Her yayında adaylar, Cuma günü 3 milyon avroluk ödülün verildiği büyük finale katılmaya hak kazandı.

17 finalist arasında Cuma akşamı 250.000 euro engelini aşmayı başaran Philip Hohenberger de vardı. Ancak “Dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip olduğu düşünülen ancak petrol üreticileri sıralamasında ilk 20'de bile yer almayan hangi ülke?” sorusunun cevabını bilmiyordu. A: Tayland, B: Mısır, C: Venezuela veya D: Avustralya.” ve hemen şunu açıkça ortaya koydu: “Burada sırf daha sonra 1.000 Euro'ya düşmek için poker oynamayacağım.”

“Bu kadar çok paraya sahip olacağımı asla hayal edemezdim”

Berlin polis memuru, kazandığı 150.000 avronun kendisi için “inanılmaz derecede büyük” anlam taşıdığını moderatör Günther Jauch'a açıkladı ve henüz konsey başkanıyken duygularından bunaldığını söyledi. Kendisi “en alt sosyal sınıftan” geliyor ve çocukluğunda bekar annesiyle birlikte ayakta kalmakta zorlanıyordu. Philip Hohenberger, “Birlikte yemek zorunda kaldığımız tek şeyin bir kutu erişte çorbası olduğu günler vardı” dedi.

31 yaşındaki oyuncu, “Gerçekten zor bir dönemdi ve oradan bir yere çıkabilmek için çok çalıştım” dedi. Yurt dışı tatili gibi büyük sıçramalar hâlâ mümkün değildi. O güne kadar “bu kadar çok paraya sahip olacağımı asla hayal edemezdim” dedi gözyaşlarıyla.

Seyirciler WWM adayı Philip Hohenberger'i kutluyor

Günther Jauch, “bir hafta içinde burada yaptıklarınızdan” dolayı onu övdüğünde, Philip Hohenberger sonunda tüm barajları yıktı. Moderatör ağlayan adayını “Kimse bunu onlardan alamaz” diye temin etti ve kendine dokunmuş gibi göründü. “Bu harika bir semboldü: Deneyin, riske atın ve sonunda sizin için çok iyi sonuç verdi. Bence pek çok insan sizin adınıza mutlu.”

Üstelik sadece seyircilerin coşkuyla alkışladığı stüdyoda da değil. Philip Hohenberger de televizyon ekranları önünde izleyiciler tarafından kutlandı. “Almanya'nın en sevilen WWM adayını ve polis memurunu tebrik ederim. Kalpleri bu kadar çabuk kazanabilirsiniz”, “Hiçbir adayın kazanmasını bu kadar çok istememiştim”, “Gerçekten sevimli, akıllı, havalı ve harika bir adam. Nadiren Bir aday seçildi “Çok mutluyum” ifadesi X'e (eski adıyla Twitter) yapılan birçok yorumdan sadece birkaçı.