semaver
New member
Marina Marx ve Karsten Walter Ekim ayında ayrıldıklarını duyurdular. Şimdi, üç ay sonra şarkıcının yeni bir erkek arkadaşı var.
Pop şarkıcıları, diğer şeylerin yanı sıra, çiftin çıplak olarak birbirine sarıldığı siyah beyaz bir fotoğraf hakkında şunları yazdı: “2018'den beri birlikte yürüyoruz; önce arkadaş olarak, sonra partner olarak ve her zaman ruh eşleri olarak.” Açıklama şöyle devam etti: “İkimiz de sevgili olarak karşılıklı olarak 'ayrı' yollara gitmeye karar verdik.”
Bu üç ay önceydi. İkili 2023'ü yeni bir başlangıçla noktaladı ve Marina Marx muhtemelen 2024'e yeni bir aşkla başlayacak. Hafta sonu müzisyen, Instagram hikayesinde bacağını ve dövmeli bir adamın kolunu gösteren bir fotoğraf yayınladı.
Marina Marx adamın yüzünü göstermiyor ama onunla bağlantı kuruyor. Buna göre söz konusu kişi 1987 doğumlu Michael Dorner'dir. Instagram profili gizlidir. Burada sadece Albert Einstein'ın bir alıntısı gibi onun adı okunabiliyor: “Yaşayabileceğimiz en güzel şey gizemli olandır.”
Marina Marx fotoğrafa Aerosmith'in “Crazy” şarkısını da ekledi. Kısa Instagram hikayesi için şu metin satırlarını seçti: “Bu tür bir sevgi, bir adamı doğrudan mezarına gönderir. Deliriyorum, deliriyorum bebeğim, deliriyorum.” Çevirisi şöyle bir anlama geliyor: “Bu tür bir aşk insanı doğrudan mezara götürür. Deliriyorum, deliriyorum bebeğim, deliriyorum.”