Pop yıldızı Florian Silbereisen hakkındaki aşk söylentilerine ilişkin

semaver

New member

Birçok Schlager hayranı için rüya gibi bir çift olacaklardı. Melissa Naschenweng, Florian Silbereisen ile ilişkisinin gerçekte nasıl olduğunu ve aşk hayatının nasıl olduğunu t-online'a açıkladı.

33 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Florian Silbereisen'in programlarına da düzenli olarak konuk oluyor. İkilinin birkaç kez birlikte sahneye çıkması hayranlar arasında aşk dedikodularına yol açtı. Ancak: Melissa Naschenweng t-online ile yaptığı bir röportajda “Florian benim için biraz fazla yaşlı. O bir ağabey gibi” diye açıklıyor ve aşk hayatına dair ender görülen bir fikir veriyor.

t-çevrimiçi: Gerçekten 'dağ çiftçisinin ailesine' övgüler yağdırıyorlar. Onları özel kılan ne?

Melissa Naschenweng: Özellikle dağ çiftçilerini çok seviyorum çünkü 1.200 metre yüksekliğinde ve tüm vadide 1.700 kişinin yaşadığı bir yerden geliyorum. Neredeyse Heidi gibi yaşıyorum. Ve orada sadece dağ çiftçileri var. Çiftçi olsun ya da olmasın, deri pantolonlu bir adamın sadece gösterişli olduğunu, buzağılarının görülebildiğini, dans edebildiğini ve elinde bir buket edelweiss ile traktöre bindiğini anlatmak istiyorum. Bu henüz başıma gelmedi ama benim dünyamdan bir kadın doğru insanları böyle hayal ediyor.

Bir erkekte başka ne ararsın?

Karizmaya, mizaha ve güzel dişlere dikkat ederim. Her zaman güzel dişler ararım! Ayrıca benden uzun olması hoşuma gidiyor.

Geçen yıl Andreas Gabalier'in kardeşi Toni'ye olan aşkınızı doğruladınız. Ama ilişkiyi çok özel tutuyorsun. Neden?

Ben de diğer kadınlar gibi bir ilişkimin olmasını ve her adımın yayınlanmasını istemiyorum. Yıllar önce halktan hiç kimsenin benim için seçenek olmayacağını söylemiştim. Spot ışıklarını umursamaması çok şanslı.

Bir ilişkide her şeyin başı ve sonu olarak ne düşünüyorsunuz?

Bir ilişkideki zorluk her zaman aşık olmaktan normal günlük yaşama geçmektir. Ortak ilgi alanlarınızın olması, aynı hobileri hoş bulmanız, herkesin boş zamanının olması ve işini yapabilmesi çok önemli. Çok fazla seyahat ettiğim için kimsenin bunu anlamaması benim için gerçekten kötü olurdu. Sürekli müzikle meşgulüm. Müzik benim ilk aşkım, bu yüzden hayatımda birine yer bulmak her zaman zor oldu. Ve eve geldiğimde biraz nefes almam gerekiyor. Eğer orada daha fazla strese girersem bu iyi olmaz. Uzlaşmalı ve kimin çamaşır yıkadığını, kimin bulaşık makinesini boşalttığını, kimin yemek yaptığını görmek için ev halkına da bakmalısınız.

Melissa Naschenweng: “Biyolojik saat işliyor”

Özellikle hangi yemeği pişirmede iyisin?

Karintiya peynirli erişte pişirmeyi gerçekten seviyorum. Bunlar kuark veya patates dolgulu köftelerdir. Bu bir Karintiya spesiyalitesidir. Köfteleri katladığınızda buna Avusturya dilinde “krändln” denir. Ve çelenk koyabilen herkes evlenebilir; yapamayana düğün olmaz. Elbette yapabilirim ve 15 yaşımdan beri bunu yapıyorum.

O zaman hiçbir şey düğünün önünde duramaz…

Evet, yoğun programım.

Bir gün bir aile kurmak ister misin?