Prenses Diana’nın eski uşağı kansere yakalandı

semaver

New member

Paul Burrell, Prenses Diana için yıllarca uşak olarak çalıştı. 64 yaşındaki oyuncu şu anda sağlığı ile mücadele ediyor.

Prenses Diana’nın eski uşağı prostat kanserine yakalandı. Paul Burrell şimdi bunu bir TV programında ifşa etti. 64 yaşındaki oyuncu, bir İngiliz yayınında şok edici teşhisi geçen yaz aldığını açıkladı.

Sunucu Lorraine Kelly’ye “Şu anda testosteronumu çalan hormon tedavisi görüyorum” dedi. “Bu yüzden sakalım olması gerektiği gibi uzamıyor ve yorgunum, duygusalım ve ateş basması oluyor.” Geçen yıl tam bir sağlık kontrolü için bir doktora gitti.

Bununla birlikte, prostat kanserini tespit etmek için kullanılan bir kan testi olan PSA testinden sonra doktoru, seviyelerini “oldukça sıra dışı” buldu. Daha sonra prostatında gölge gösteren bir MRI taraması yapıldı. Eski uşak, “Duygusal bir hız trenindeyim, inişler ve çıkışlar ve bir sonraki dakikada nasıl olacağımı bilmiyorum,” dedi.

Burrell, gösteri sırasında gözyaşlarını tutamadı: “Bu yıl Noel hediyelerini paketliyordum ve ‘Bunu gelecek yıl yapacak mıyım? Burada olacak mıyım? Oğullarıma söylemeliyim’ dedim.” Noel tatili uçtu ve oğullarına haber verdi. “Yanıma oturdular ve bana sarıldılar ve ‘Baba seninle daha fazla zaman geçirmeliyiz’ dediler. Ve bununla ilgili.”

Ancak aynı zamanda Burrell, hastalığın “bu kadar erken fark edildiği” için şanslı olduğunu da açıkça belirtti. “Aynı zamanda, benim gibi semptomları olmayan ve hastalığı olduğunu bilmeyen binlerce erkek olduğunu da fark ettiriyor” diye devam etti. Bu konuda farkındalık yaratmak istiyor.

Paul Burrell, 1987’de şimdiki Kral III. 1997’deki ölümüne kadar onun uşağıydı.