Program değişikliği – “Nadirler için Nakit” ve benzeri artık geçerli değil

semaver

New member

Bu Cumartesi, ZDF izleyicilerinin bazı değişikliklere hazırlanmaları gerekiyor. Bunun nedeni ise detaylı bir kış sporları programıdır.

Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi ZDF'nin 13 Ocak Cumartesi günü de odak noktası kış sporları olacak. Sabah 9.30'dan itibaren “sportstudio live”da farklı mekanlardan çeşitli müsabakalar yayınlanacak ve taraftarlara özetler de sunulacak. Burada TV'de hangi sporu ne zaman izleyebileceğinize dair genel bir bakış elde edebilirsiniz.

Kış sporları 13 Ocak'ta ZDF'de

• sabah 9.30: Buz hokeyi: DEL, 37. maç günü: Pinguins Bremerhaven – Kölner Haie, Cuma akşamının özeti
  • sabah 9.40: Dünya Kupası Kuzey Avrupa Kombinesi: kayakla atlama erkekler, bulaşma
    Oberstdorf
  • 10.40: Alp Disiplini Dünya Kupası: Giden kadınlar, bulaşma
    Zauchensee/Avusturya
  • saat 12: Kızak Dünya Kupası ve Avrupa Kızak Şampiyonası: Bayanlarda 2. koşu özet
    Innsbruck/Avusturya
  • 12.10: Bobsleigh Dünya Kupası: Monobob kadınlar, 2. koşu, özet
    St. Moritz/İsviçre
  • 12.20: Alp Disiplini Dünya Kupası: giden adamlar, bulaşma
    Wengen/İsviçre
  • 13:40: Dünya Kupası Kuzey Avrupa Kombinesi: 10 km kros kayağı yapan erkekler, Oberstdorf'tan iletim
  • 14:20: Biatlon Dünya Kupası: 10 km sprint erkekler, bulaşma
    Ruhpolding
  • 15:50: Dünya Kupası Kayakla Atlama: Süper Takım Erkekleri, 1. tur
    Wisla/Polonya'dan iletim
  • saat 16.30: Snowboard Dünya Kupası: Paralel dev slalom F. ve M., Scuol/İsviçre'den özet
  • 16:40: Dünya Kupası kayakla atlama: Süper takım adamları, 2. tur
    Wisla/Polonya'dan iletim
  • 17:10: Dünya Kupası Kuzey Avrupa Kombinesi: 5 km kros kayağı yapan kadınlar, Oberstdorf'tan özet
  • 17:20: Dünya Kupası kayakla atlama: Süper takım adamları, 3. geçiş
    Wisla/Polonya'dan iletim
  • 17:50: Kızak Dünya Kupası ve Avrupa Kızak Şampiyonası: Çift kişilik kadın ve erkek,
    Innsbruck/Avusturya'dan özet & Bobsleigh Dünya Kupası: İki kişilik yarış kızağı erkekler, 2. koşu, özet
    St. Moritz/İsviçre
Verilen tüm zamanlar, canlı raporlama nedeniyle gerçek zamanlardır. Bu arada kış sporları programı 12.15, 15.45 ve 17.00'de kısa “heute Xpress” yayınlarıyla kesintiye uğramaktadır.

“Notruf Hafenkante”, “Bares für Rares” veya “Die Rosenheim-Cops” gibi alışılagelmiş formatlar bu Cumartesi iptal edilecek. Plana göre normal program takvimi saat 18.00'de “SOKO Münih” ile devam edecek.