semaver
New member
Eski kocası Michael Ballack ile birlikte tanındı ve son zamanlarda defalarca sunucu olarak göründü. Simone Ballack şimdi tamamen yeni bir görevi üstleniyor.
Simone Ballack kendini yeni bir açıdan gösteriyor: Müzik yıldızı oluyor. Besteci Ralph Siegel, 8-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Münih'teki Deutsches Theatre'da gösterilecek olan “A Little Peace – Summer of Love” adlı eseri için onu işe aldı. Futbol yıldızı Michael Ballack'ın eski eşi bunu Instagram hesabından duyurdu. Pazartesi günü hesap.
48 yaşındaki oyuncu, “Yeni büyük mücadeleyi ve bana duyduğunuz güveni sabırsızlıkla bekliyorum” diye yazdı ve müzik yapımcısı ile eşi Laura arasında bağlantı kurdu. Diğer şeylerin yanı sıra onunla bir fotoğraf paylaştı.
Simone Ballack'ın “Bild”e açıkladığı gibi, taahhüt fikri Laura Siegel'den geldi. O ve kocası, 48 yaşındaki sunucuyu hayır amaçlı müzayedelerde birkaç kez görmüş ve müzikal hakkında onunla temasa geçmişti. Simone Ballack'ın henüz oyunculuk deneyimi yok. “Biraz ilgi odağıyım ama bu meydan okumadan biraz korkuyorum” diye itiraf ediyor.
Heinz Hoenig de orada
Bu arada seyirci eski futbolcunun eşinin şarkı söylediğini duymayacak çünkü onun sadece konuşma rolü var. Simone Ballack, Jennifer Siemann'ın canlandırdığı ana karakter Nina'nın annesi olarak görülecek. Prömiyerden birkaç gün sonra Jutta Bauer rolünde Annika Kärsten-Hoenig'in yerini alacak. Başlangıçta kocası Heinz Hoenig ile birlikte sahneye çıkıyor. Oyunda eski bir Stasi subayını canlandırıyor.
“A Little Peace”, Ralph Siegel'in 1982 yılında şarkıcı Nicole'ün Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazandığı aynı isimli hitinden uyarlanmıştır. Müzikal, uzun süredir devam eden bir ilişkinin sırrının peşinde olan müzisyen Nina'nın hikâyesini anlatıyor. Doğu Alman bir rock müzisyeni ile Batı Alman bir hippi kız arasındaki gizli aşk.