semaver
New member
Görünüşe göre Iris Klein büyük planlar yapıyor: Daniela Katzenberger’in annesi erotik dergi “Playboy” için fotoğraflanmayı hayal ediyor.
Instagram’da yapılan soru-cevap oturumunda meraklı hayranlar, 56 yaşındaki futbolcunun bundan sonraki hedeflerinin ne olduğunu öğrenmek istedi. Daha sonra tekrar Pia Bolte için modellik yapacağını duyurdu ancak hepsi bu değil. Görünüşe göre o da dünyanın en ünlü erotik dergisiyle çalışmak istiyor. Iris Klein, “Playboy’da olmak istiyorum. Yeni başladım ve kanın tadına baktım” diyor.
Daniela Katzenberger de ‘Playboy’da yer almak istiyordu
Kızı Daniela Katzenberger de bir zamanlar bu hayalin peşinden gitmişti. Televizyon kariyerine 2009 yılında “Up and Away – Yabancı Günlüğüm” dizisiyle başladı. O dönemde, artık merhum “Playboy”un genel yayın yönetmeni Hugh Hefner’a başvurmak istediği ABD gezisinde kendisine bir kamera ekibi eşlik ediyordu. O zamanlar bu işe yaramamıştı ama 36 yaşındaki oyuncu Almanya’da başarılı bir kariyer kurmayı başardı.
Ancak 2009’daki planından tamamen vazgeçmiş değil: “Bir noktada, 40 yaşıma geldiğimde, ‘Playboy’da yer almak istiyorum; bu da her şeyi güzelce tamamlıyor! Bu beş yıl içinde olur, sonra da Sofya [Anm. d. Red.: ihre Tochter] On iki yaşında olmak gerçekten utanç verici olacak!” dedi bir yıl önce kocası Lucas Cordalis ile birlikte yürüttüğü “Katze & Cordalis” adlı podcast’inde.