Regina Halmich, Stefan Raab'a karşı TV kavgasının ardından anlaşma yapıyor

semaver

New member
“Beni şaşırtmadı”

Regina Halmich, Stefan Raab'a karşı TV kavgasının ardından anlaşma yapıyor

9 Aralık 2024 – 09:13Okuma süresi: 1 dk.

Regina Halmich: Boksör, boks maçından sonra Stefan Raab hakkında yorum yapıyor.

Resmi büyüt

Regina Halmich: Boksör Stefan Raab hakkında yorum yapıyor. (Kaynak: IMAGO/Torsten Helmke)

Stefan Raab'ın isteği üzerine Regina Halmich bu yıl üçüncü kez onunla birlikte ringe çıktı. Televizyondaki boks maçından sonra ona olan ilgisi görünüşe göre azaldı.

Eski dünya şampiyonu Regina Halmich ile şovmen Stefan Raab arasında Eylül ayında yapılan boks maçı heyecan yarattı. Eski profesyonel boksör, 2001 ve 2007 yıllarında “TV Total” günlerinde oyuncuyu ringde iki kez mağlup ettikten sonra, bu yıl boksta kendisinden üstün olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yılın en önemli TV programından birkaç ay sonra şimdi eleştirilerle öne çıkıyor.

“Bild” gazetesi Regina Halmich'e Eylül ayındaki büyük kavgalarının ardından Stefan Raab'ın kendisiyle tekrar iletişime geçip geçmediğini sordu. “Hayır, bir daha asla! Bu beni şaşırtmadı,” diye yanıtladı hızlıca. Muhtemelen başka bir temas olmadığı için üzgün. Sporcu, “Dövüşten sonra Stefan'la tekrar tanışmayı çok isterdim” dedi.

Geriye dönüp baktığımızda 2024'ün Regina Halmich için “çılgın bir yıl” olduğunu görüyoruz. 48 yaşındaki oyuncu, “Hiç hayal edemeyeceğim bir yıl oldu. Ocak ayında birisi bana Eylül ayında ne yapacağımı söyleseydi, 'Sen delisin!' derdim.” dedi.

Boks maçı şimdiye kadar yaptığı “en çılgın şeylerden biriydi”. “Başka bir gösteri dövüşü yapacağımı hiç düşünmemiştim.” Başlangıçta onun tekrar ringe çıkması tamamen söz konusu değildi.