Resmi Gazete 11 Ekim 2022 Salı Resmi Gazete bugünün kararları
Resmi Gazete sayıları, her gün vatandaşlar tarafınca yakından takip ediliyor…
Yasama kısmı kanunları, yürütme ve yönetim kısmına ait gelişmeler, yargı kısmı kanunları ve günün ilanları Resmi Gazete’de yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan 11 Ekim 2022 tarihindeki ve 31974 sayılı Resmi Gazete’nin detayları muhakkak oldu.
Peki, 11 Ekim 2022 Salı Resmi Gazete sayısında neler var?
İşte, bugünkü Resmi Gazete kararları..
YÜRÜTME VE YÖNETİM BÖLÜMÜ
CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ
–– Birtakım Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 110)
YÖNETMELİKLER
–– Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik –– Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Teftiş Şurası Yönetmeliği
TEBLİĞ
–– Sarfiyat Vergileri Genel Bildirimi (Seri No: 92)
YARGI BÖLÜMÜ
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI
–– Anayasa Mahkemesinin 14/9/2022 tarihindeki ve 2018/27032 Müracaat Numaralı sonucu
İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
Resmi Gazete sayıları, her gün vatandaşlar tarafınca yakından takip ediliyor…
Yasama kısmı kanunları, yürütme ve yönetim kısmına ait gelişmeler, yargı kısmı kanunları ve günün ilanları Resmi Gazete’de yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan 11 Ekim 2022 tarihindeki ve 31974 sayılı Resmi Gazete’nin detayları muhakkak oldu.
Peki, 11 Ekim 2022 Salı Resmi Gazete sayısında neler var?
İşte, bugünkü Resmi Gazete kararları..
YÜRÜTME VE YÖNETİM BÖLÜMÜ
CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ
–– Birtakım Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 110)
YÖNETMELİKLER
–– Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik –– Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Teftiş Şurası Yönetmeliği
TEBLİĞ
–– Sarfiyat Vergileri Genel Bildirimi (Seri No: 92)
YARGI BÖLÜMÜ
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI
–– Anayasa Mahkemesinin 14/9/2022 tarihindeki ve 2018/27032 Müracaat Numaralı sonucu
İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri