Resmi Gazete 16 Kasım Çarşamba 2022 Resmi Gazete bugünün kararları

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Resmi Gazete 16 Kasım Çarşamba 2022 Resmi Gazete bugünün kararları
Resmi Gazete sayıları, her gün vatandaşlar tarafınca yakından takip ediliyor…

Yasama kısmı kanunları, yürütme ve yönetim kısmına ait gelişmeler, yargı kısmı kanunları ve günün ilanları Resmi Gazete’de yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan 16 Kasım 2022 tarihindeki ve 31910 sayılı Resmi Gazete’nin detayları belirli oldu.

Peki, 16 Kasım 2022 Çarşamba Resmi Gazete sayısında neler var?

İşte, bugünkü Resmi Gazete kararları…

YÜRÜTME VE YÖNETİM BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

–– Besin Denetim Laboratuvarları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Türkiye Sıhhat Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliği

–– Türkiye Sıhhat Enstitüleri Başkanlığı Teşkilat ve bakılırsavleri Hakkında Yönetmelik

–– Türkiye Sıhhat Siyasetleri Enstitüsünün Yapılanması ve Faaliyetlerinin Yürütülmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü Hususunun (aa) Bendi Kapsamında İthalat Yoluyla Yapacağı Ziraî Eser Alımları ile Buna Ait Hizmet Alımları İhalelerinde Uygulanacak Tarz ve Asıllar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü Hususunun (g) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal ve Hizmet Alımı İhalelerinde Uygulanacak Metot ve Temeller Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

İLKE KARARLARI

–– Birinci Sınıfa Ayrılan ve Birinci Sınıf Olan Hâkim ve Savcıların Çalışmalarının Kıymetlendirilmesi Asıllarına Ait Prensip sonucunda Değişiklik Yapılmasına Dair Prensip sonucu

–– Hâkim ve Savcıların Derece Yükselmesi Asıllarına Ait Unsur sonucunda Değişiklik Yapılmasına Dair Prensip sonucu

YARGI BÖLÜMÜ

ANAYASA MAHKEMESİ KARARI

–– Anayasa Mahkemesinin 18/10/2022 tarihindeki ve 2018/5104 Müracaat Numaralı sonucu

YARGITAY KARARI

–– Yargıtay 3. Hukuk Dairesine İlişkin Karar

İLÂN BÖLÜMÜ

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri