Resmi Gazete 9 Aralık 2022 I Günün kararları
Resmi Gazete sayıları, her gün vatandaşlar tarafınca yakından takip ediliyor…
Yasama kısmı kanunları, yürütme ve yönetim kısmına ait gelişmeler, yargı kısmı kanunları ve günün ilanları Resmi Gazete’de yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan 9 Aralık 2022 tarihindeki ve 31911sayılı Resmi Gazete’nin detayları belirli oldu.
Peki, 9 Aralık 2022 Cuma Resmi Gazete sayısında neler var?
İşte, bugünkü Resmi Gazete kararları…
YÜRÜTME VE YÖNETİM BÖLÜMÜ
ATAMA KARARLARI
–– Yargıçlar ve Savcılar Şurasına İlişkin Atama Kararları
YÖNETMELİKLER
–– Jandarma Genel Komutanlığı ve Kıyı Güvenlik Komutanlığı İşçi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (Karar Sayısı: 6470)
–– Jandarma Genel Komutanlığı Müsaade Yönetmeliği
–– Organ Nakli Hizmetleri Yönetmeliği
YARGI BÖLÜMÜ
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI
–– Anayasa Mahkemesinin 13/10/2022 tarihindeki ve E: 2020/43, K: 2022/116 Sayılı sonucu DÜZELTME: 7/12/2022 tarihindeki ve 6448 Sayılı Cumhurbaşkanı sonucu ile İlgili
İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
Resmi Gazete sayıları, her gün vatandaşlar tarafınca yakından takip ediliyor…
Yasama kısmı kanunları, yürütme ve yönetim kısmına ait gelişmeler, yargı kısmı kanunları ve günün ilanları Resmi Gazete’de yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan 9 Aralık 2022 tarihindeki ve 31911sayılı Resmi Gazete’nin detayları belirli oldu.
Peki, 9 Aralık 2022 Cuma Resmi Gazete sayısında neler var?
İşte, bugünkü Resmi Gazete kararları…
YÜRÜTME VE YÖNETİM BÖLÜMÜ
ATAMA KARARLARI
–– Yargıçlar ve Savcılar Şurasına İlişkin Atama Kararları
YÖNETMELİKLER
–– Jandarma Genel Komutanlığı ve Kıyı Güvenlik Komutanlığı İşçi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (Karar Sayısı: 6470)
–– Jandarma Genel Komutanlığı Müsaade Yönetmeliği
–– Organ Nakli Hizmetleri Yönetmeliği
YARGI BÖLÜMÜ
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI
–– Anayasa Mahkemesinin 13/10/2022 tarihindeki ve E: 2020/43, K: 2022/116 Sayılı sonucu DÜZELTME: 7/12/2022 tarihindeki ve 6448 Sayılı Cumhurbaşkanı sonucu ile İlgili
İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri