Riccardo Simonetti Almanya'daki gelişmelerden korkuyor

semaver

New member
Şimdi T-online için yeni:

Okumak yerine makaleyi dinleyin!

Yüksek sesle okuyun

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

Riccardo Simonetti, özellikle azınlıkların hakları söz konusu olduğunda birçok kişinin düşündüğünü konuşuyor. Her şeyden önce, yeni hükümetten bir şey istiyor.

Onu iyi bir ruh hali içinde biliyorsunuz, açık ve elbette abartılı giyinmiş: Şovmen Riccardo Simonetti, göz kamaştırıcı kariyerinin büyük hayalini gerçekleştirmeyi başardı ve şimdi Almanya'nın en popüler eğlencelerinden biri. Dışarıdan bu kadar güzel parlayan ve iyi bir ruh hali yayan şey daha karmaşıktır. Çünkü 32 yaşındakiler de mevcut sosyal meselelerde dolaşıyor.

Karlsruhe'deki “Güvercin ve Alverde Inspiration Günü” nin bir parçası olarak T-online ile yapılan bir röportajda, siyasi durumun depresyonda olduğunu etkiledi ve itiraf etti: “Her neyse, bir insan olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yine de, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yeni hükümet, Amerika'da yeni bir insanda, bu kadar kısa bir süre içinde yer almaya başlamıyor. Ben. “

Almanya'daki gelişme de onu korkutuyor, çünkü onun için tuhaf bir insan olarak, gelecekteki hükümetin onunla nasıl başa çıkacağı belirsiz. Open Queer ve 2024'ten beri ortağı Steven ile evlenen Simonetti, iktidarda bir değişim bile gözlemliyor: Çok sayıda politikacı görüyor, “Emisser Trump ve Avrupa'da aynı güç koşullarını üretmeye çalışıyor ve ben bunu korkutucu buluyorum”.

Bu nedenle, şu anda keşif görüşmelerinde olan CDU ve SPD'nin yeni Alman hükümetine açık bir itirazda bulunuyor: “Yeni hükümetin birçok farklı insanı dinlemesini, ihtiyaçlarını dikkate almasını ve gerçekten de çözüm sunmaya çalışmasını istiyorum.”

Dört yıl önce kurduğu “Riccardo Simonetti Girişimi” ile marjinalleştirilmiş insan grupları için çalışıyor. Kâr amacı gütmeyen kuruluşla birlikte, LGBTIQ+ konusunu açıklayan ve okullara ve diğer kurumlara ücretsiz bilgi materyali olarak sunan broşürler oluşturur. Ayrıca internette çok fazla eğitim çalışması yapıyor, bu da onun için “mutlak kalp projesi”.

• Riccardo Simonetti: “Bu sadece eşcinsel bir adam değil”
Ancak siyasi durum gergin olsa da, Simonetti umarım geleceğe bakmak ve korkutmak istiyor. Ayrıca, 528.000 Instagram takipçisi ile LGBTQIA+topluluğundan en çok çeşitli insanlardan biri olduğu sosyal medyada değil.

Otantiklik, platformda onun için özellikle önemlidir, bu yüzden yapay zeka (AI) dikkatle hoşlanır. “Elbette, zaten bir uygulama ile rötuş yaptım ya da cekette bir kırışıklık düzelttim. Eğer bir fotoğrafta yüzüm çok gölgeli ve aydınlatırsam, ama sonra gerçekliği değiştireceğim hissine sahip değilim. Sonra gerçekliği geri yüklemeye çalışıyorum” diye açıklıyor. Hayatından cümle mükemmel değildir ve ona göre, gerçek bir insan gibi bir Instagram selfie'de sakin görünebilirsiniz.

Burada da Simonetti topluma acil bir mesaj gönderiyor: “Sadece mükemmel rötuş resimlerini seviyor ve diğer her şeyi reddedersek, içinde yaşadığımız dünyada yaşadığımız için suçlanacağız.” O zaman sadece AI veya etkileyicileri suçlayamazsınız, aynı zamanda “neyin kutlanmasından ve neyin olmadığından sorumludur”.