Rosenkavalier David Jackson, Mart ayından itibaren aşkı arıyor

semaver

New member

Güller çok yakında tekrar RTL üzerinden dağıtılacaktır. Yayıncı, “The Bachelor” un 13. sezonunun başlangıç tarihini duyurdu ve ayrıca yeni bekarı tanıttı.

RTL şu anda tamamen orman kampıyla ilgili, ancak bir sonraki büyük eğlence şovu şimdiden başlangıç bloklarında. The Bachelor’un 13. sezonu 1 Mart 2023 saat 20:15’te başlıyor. Yayıncı kuruluş Salı akşamı bunu resmen duyurdu. Ve bu kez gülleri kimin dağıtacağı şimdiden belli oldu.

Adı David Jackson ve 32 yaşında. Eğitimli sigorta satıcısı şu anda model ve içerik oluşturucu olarak çalışıyor. 1.86 boyunda ve üç yıldır bekar.

Başarısız dört ilişkinin ardından, David doğru ilişki için fazlasıyla hazırdır. 32 yaşındaki bir RTL röportajında ”Uygun bir partner fikrim çok sevgi dolu bir aile insanıdır” dedi. Aile onun için önemli bir rol oynar. Annesine, ablasına ve ikiz kardeşine atıfta bulunarak “Ben çok sevgiyle büyüdüm” diye açıklıyor. “Bugün beni tanımlayan her şeyi bu üç kadına borçluyum.”

O zaten aile planlaması için

Bu nedenle kendi ailesini kurmak en büyük hayallerinden biridir. David, “Sonunda aile planlaması konusunu da ele alabileceğim doğru kişiyle tanışmak istiyorum,” diye açıklıyor David. Bekar olarak en başından beri kadınlara bunu netleştirmek istiyor. “Umarım aşık olmak için oradadırlar ve başka amaçları yoktur. Birisi daha fazla erişim istiyorsa bu tamamen meşrudur. Ama lütfen benim duygularımı pahasına olmasın” diye vurguluyor.

Kendi duygularınız hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, 32 yaşındaki biri için tabii ki bir mesele – yine televizyonda. “Benim için duygularına sahip çıkmaktan ve nasıl hissettiğini söylemekten daha erkeksi bir şey yok. Zayıflıktan başka bir şey değil.” Bu yüzden bir kadın hakkında düşünmediği bir şey vardır: “Dondurucu soğukta.”

RTL, hangi bekar hanımların David’in kalbi için savaşacağını henüz açıklamadı. Ancak kesin olan, dizinin önceki yıllarda olduğu gibi Meksika’da çekileceği. 1 Mart’tan itibaren yeni bölümleri her Çarşamba TV’de izlenebilir ve RTL+’da her zaman bir hafta önceden yayınlanır.