RTL Show'da kaza “Çift Mücadelesi”

semaver

New member
“Görmek korkunç”

Çekim yaparken kaza: Iris Klein TV şovunu iptal etmek zorunda

12.03.2025 – 21:22Okuma Süresi: 2 dakika.

Iris Klein: TV şovunu aldı Çift Mücadele parça.

Resmi büyütmek

Iris Klein: TV şovu “Çift Mücadelesi” nde katıldı. (Kaynak: ImaGo/Gartner)

İlk kez, Iris Klein yeni ortağı ile bir gerçeklik şovuna katıldı – ancak planlanandan daha kısa. TV duyurusu hastaneye gitmek zorunda kaldı.

2020 ve 2022 yılları arasında RTLPLUS akış hizmeti, “Çift Mücadelesi” nin üç mevsimini gösterdi. İçinde, yedi ünlü çift birbirlerine karşı yarışıyor ve zafer ve çeşitli oyunlarda 100.000 avroya kadar bir prim için savaşıyor. On dört katılımcı çoğunlukla diğer televizyon şovlarından bilinir.

Tıpkı Iris Klein gibi. Daniela Katzenberger'in annesi, RTL orman kampı da dahil olmak üzere son yıllarda “Ünlü Big Brother”, “Yıldızların Yaz Evi”, “Gerçeklik Yıldızları Dövüşü” veya “Avuç içi altındaki ünlüler” de dahil olmak üzere çok sayıda programda görüldü. Şimdi de “Çift Mücadelesi” nde idi.

Çarşamba günü Rtlzwei'de başlayan dördüncü sezonda kişisel bir prömiyeri kutladı: Peter Klein'ın boşanmasından ilk kez, yeni ortağı Stefan Braun ile bir TV şovuna katıldı. Yaklaşık bir yıldır bir çift oldun.

İkisi çok şey kazanmıştı ve bir takım olarak ne kadar iyi çalıştıklarını dünyaya kanıtlamak istedi. Ancak gösteriye katılımları planlanandan daha hızlıydı. Zaten tamamlanmış çekimler yaparken, ilk bölümde Iris Klein ciddi şekilde yaralandı.

Bir meydan okumada, bir gölde büyük bir hava yastığı ile suya fırlatıldı ve tam kuvvetle yan tarafa açıldı. “Sol göğsüne düştüm ve şimdi acıyor,” dedi 57 yaşındaki etkisi. Partneriniz şok oldu. Stefan Braun, “O anda iyi gitmediğini ve aşağı inip yardım edemediğini görmek korkunç.” Dedi.

Iris Klein düşüşün sonuçlarını açıkça fark etti. “Nefes alır almaz acıyı hissediyorum” dedi. Yapım ekibi daha sonra onları hastaneye göndermeye karar verdi. Teşhis: Torasik Çürük. “Bild” nin raporları olarak, 57 yaşındaki ve ortağı doktorların tavsiyesi üzerine “çift meydan okumayı” durdurmak zorunda kaldı. Zaten ikinci bölümde şovdan ayrılıyor. Iris Klein, “Son saniyeye bir şekilde bunu yapacağım ve acı daha az olacağını umuyorum.” Dedi.