semaver
New member
“Yakışıklı Prenses” yakında yeni prenses olarak Madleen Matthias ile başka bir tura girecek. Yayıncı şimdi bunları tanıtıyor ve sezonun iki özel özelliğini açıklıyor.
Yakında flört barometresi televizyonda yeniden yükselecek. “Yakışıklı Prenses” üçüncü sezonuyla 1 Eylül’de başlıyor. Lezbiyen kubbe şovu prensip olarak “Bachelor” ve “Bachelorette” gibi işliyor: Bir bekar bir avuç adayı tanır ve biraz şansla büyük aşkı bulur.
Şimdi yayıncı RTL, Irina Hose ve Hanna Sökeland’dan sonra üçüncü prensesin kim olduğunu açıklıyor: Madleen Matthias 23 yaşında ve aslen Bremen yakınlarındaki Weyhe’den geliyor. Bugün Hollanda’da yaşıyor ve okuyor. Aralık 2021’den beri bekar.
Bu onun çıkışıydı
Dışarı çıkması bir süreçti, bugün yayıncıya şunları söylüyor: “Ancak 2020’de Hollanda’ya okumak için taşındığımda ve böylece içinde büyüdüğüm son derece heteronormatif balonumdan çıktığımda gerçekten keşfedecek alanım oldu. cinselliğim.” Kısa süre sonra kendisinden bir üst sınıftaki bir öğrenciye aşık oldu ve daha sonra “aile üyelerine ve arkadaşlarına kendisini eşcinsel ve panseksüel olarak gösterdi.” Ancak etrafındaki herkes ilk başta destekleyici değildi ve başlangıçta onun cinselliğini bir “aşama” olarak etiketledi.
“Bir gün bir arkadaşımın önünden geçerken ilk kez yüksek sesle lezbiyen olduğumu düşündüğümü söyledim. O an kalbime büyük bir yük düştü ve sokakta ağlamaya başladım. o zaman yapılacak doğru şeyin bu olduğunu biliyordu,” diye devam ediyor.
Bu Madleen için uygun değil
Yeni Prenses, müstakbel eşinde kendisi için neyin önemli olduğunu da ortaya koyuyor: “Gözlerimle ve beden dilimle çok fazla iletişim kuruyorum, bu yüzden benim için eşimin de gözleriyle iletişim kurabilmesi önemli.” Öte yandan, randevuya çıkma yasağı, “meslektaşımın bana düzgün bir şekilde dinlenmediğim hissini vermesi” durumudur.
Yayıncı, yeni Princess’e ek olarak, önümüzdeki sezonun birkaç özel özelliğini de duyurdu: Bir yandan, Princess Madleen, Tayland’ın Ko Samui adasındaki havaalanına vardıklarında bir üye kılığına girerek 17 adayla karışacak. üretim ekibi. Öte yandan grup daha sonra üç takipçi ile şaşırtıyor. Bunların arasında panseksüel olarak çıkan eski bir “Bekar” yarışmacısı ve “Yakışıklı Prenses” in ilk sezonunun yarışmacısı da var.