semaver
New member
“Princess Charming” programında TV izleyicileri birbirlerine nasıl yaklaştıklarını görebildi. Artık Hanna Sökeland ve Jessica Huber “Playboy”da daha da çok karşımıza çıkıyor.
Geçen yıl “Playboy” prömiyerini yapmıştı: Hanna Sökeland, Alman dergisinin kapağında görülen ilk lezbiyen kadın olduğu açıktı. Kayıtlara buradan ulaşabilirsiniz.
Şimdi çıtayı yükseltiyor ve ortağı Jessica Huber ile birlikte Kasım sayısının kapağını süsleyen ilk eşcinsel çift oldu. 2022 yılındaki “Princess Charming” adlı flört programından bu yana ilişki içinde olan RTL yıldızları, tüm kıyafetlerini kamera önüne bırakıp kendilerini hep birlikte mercek altına aldı.
Çekimlerle sadece aşklarını kutlamak istemiyorlar, her şeyden önce eşcinselliğin kabulü için kampanya yapmak ve özellikle diğer kadınlara hitap etmek istiyorlar. Jessica Huber, “Playboy” röportajında ”Bizi bir erkek dergisinde lezbiyen bir çift olarak görürlerse, pek çok kişi onların da her şeyi yapabileceklerini düşünecek. Özgür olduklarını ve istediklerini yapabileceklerini” söylüyor.
“Kıyafetlerimi nerede çıkaracağım benim kararım”
Çünkü: “Görünüşe göre hala lezbiyen bir kadının istediğini yapabilmesinin normal olduğu noktaya gelmedik. Biz -kendi topluluğum da dahil- hoşgörüden, özgürlükten ve kabullenmeden bahsediyoruz ama en kısa sürede ” insan bir karar veriyor, eşcinsel toplum bile bundan hoşlanmadığına dair geri bildirim alıyor. Ama bu benim özgürlüğüm, kıyafetlerimi nerede çıkarıp çıkarmayacağıma karar vermek benim kararım,” diye açıklıyor Hanna Sökeland.
Ön yargılara ve klişelere sahip olmak tamamen normaldir. Ergenlik çağında kadınlara olan sevgisinin farkına varan 29 yaşındaki genç, “Bunların farkına varıp onları bir kenara itip karşıdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmeniz önemli” diye vurguluyor.
Jessica Huber için bu farkındalık nispeten geç gerçekleşti. “Toplumun içine girdim ve erkeklerle ilişkilerim oldu. Ama her zaman asla tarif edemeyeceğim bir şeyi özlüyordum,” dedi Münih yerlisi. “Eski erkek arkadaşım cep telefonumda sadece kadın fotoğrafları olduğunu fark ettiğinde adını koyabildim. Bu düşünce daha da yoğunlaştı ve ayrılıktan sonra bir kadın aramaya başladım.”
“Princess Charming”de şu anki partneriyle işler gerçekten yolunda gitti. O zamandan beri ikili birbirinden ayrılamaz durumda ve şu anda televizyonda “2023 Ünlü Çifti” unvanı için savaşıyorlar. Hanna Sökeland ve Jessica Huber, RTL dizisi “Das Sommerhaus der Stars”ın bu sezonunda yer alıyorlar ve yakında onların yerine TV’nin ortak dairesine taşınacaklar.