“Ruth Moschner için üzgünüm”

semaver

New member
Yüksek sesle okuyun

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

Walter Lehnertz, on yılı aşkın bir süredir “Rares Bares” için kameranın önünde duruyor. Bayi T-Online ile kibirli ünlüler, ölüm tehditleri ve onun büyük sevgisi hakkında konuşuyor.

Walter “Waldi” Lehnertz, 80 Euro'lık başlangıç teklifleri ve künt tarzı nedeniyle “nadirler için bares” üzerine bir satıcı olarak bir isim yaptı. Başarısı şimdi ZDF Flea şovunun ötesine geçiyor: 15 Nisan'da Spiegel Bestseller yazarı ikinci suç gerilimini “tahmini günde cinayet” ü ortaya çıkarıyor. Beş gün sonra ZDF, “Waldis Welt” ile kendi belgesel sabunu adadı. Altı bölümlük serisi ona günlük yaşamında eğlenceli bir şekilde eşlik ediyor.

T-Online ile yapılan bir röportajda, 1,92 metre boyunda antika satıcı, şöhretin karanlık tarafları, sözde C-Celebrities ile ilgili deneyimleri ve neden cinayet tehdidlerinin bile onu korkutmuyor. Özel hayatı hakkında nadir bilgiler verir ve antika işinde tanıştığı ortağı Sonja Burghausen ile olan ilişkisini açıkça anlatır.

T-online: Bay Lehnertz, televizyon görünümleriyle hayatınız nasıl değişti?

Walter Lehnertz
: Hayatım hiç değişmedi, sadece daha iyi tanındım. Daha önce deliydim. “Nadir için Bares” da kendimi olduğum gibi olabileceğim ve ne istediğimi söyleyebileceğimi sağladım. Yine de daha sonra kesebilirsiniz. Herhangi bir düzenleme yapmak istemedim.

Farkındalıkları ile karanlık taraf nedir?

Aniden, zaman zaman çok önemli olan bazı ünlülerle uğraşmanız gerekiyor. Bazılarının burunları çok yüksek ve ne olduklarını merak ediyor.

Belirli bir deneyim düşünüyor musunuz?

Harald Glökkler tarafından yapılan bir etkinlikte zorlandım, orman kampından da bazı aktörler vardı. Bir arkadaşım kesinlikle benimle gelmemi istedi. Zaman geldi, bazı hayranlar dükkanın önündeydi. Sadece bekleyen hayranlarla fotoğraf çekmek için sadece tek bir “ünlü” in geldiğine inanmayın.

Walter Orman Lehnertz: Onu takma ad altında da tanıyorsun 80-Euro Ormanı.

Resmi büyütmek

Walter “Waldi” Lehnertz: Onu “80-Euro-Waldi” takma adıyla da tanıyorsunuz. (Kaynak: Thomas Schröer/Ima-Images Resimleri)

Ve ne yaptın?

O zamanlar acı bir şekilde soğuktu ve dedim ki: “Isınması için kısa bir süre içeri giriyorum.” Sonra fotoğraflar için çıktım. Bu büyükbabayı hala dışarıda oturan tekerlekli sandalyede hatırlıyorum. Ben sordum: “Büyükbaba dinle, bu C ünlülerinden biri zaten sizinle bir fotoğraf çekiyor mu?” Reddetti. Sonra dedim ki: “Eve git, bu kuşlar artık gelmeyecek.” Bazı insanların kamuoyunda bu kibir beni rahatsız ediyor.

Tam olarak ne rahatsız ediyor?

Sadece nereden geldiğinizi ve kimliğe borçlu olduğunuzu düşünmelisiniz: hayranlar. Kalın pantolon yapan bu “belirgin” kuşlar beş avroya değmez.

Zaten ölüm tehditleri aldınız.

Bu her zaman aynı olandan gelir, aksi takdirde zincirde hiçbir şey alamaz. Daha sonra bana TV'ye bakmadığımdan şikayet ediyorlar. Bu insanlar sadece memnun değil ve benden uzak duruyorlar.

Yasal olarak devam ediyor musunuz?

Tabii ki bir şikayette bulunabilirim, ama bu zaten işe yaramıyor. Siyasetten insanlar doğrudan ilerleyebilir, ancak medya endüstrisinden insanlar için değil.

Korkmuyor musun?

1,92 metre boyundayım, kendimi savunabilirim. Nefretçilerim bahçeye gelirse. Medya endüstrisindeki meslektaşları için daha çok üzülüyorum, örneğin Ruth Moschner. Korkunç ne katardı. Gerçekten katılmalısın.

Tekrar tekrar Ruth Moschner, internette nefret yorumlarıyla mücadele etmek zorunda.

Resmi büyütmek

Tekrar tekrar Ruth Moschner, internette nefret yorumlarıyla mücadele etmek zorunda. (Kaynak: ImaGo/Christoph Hardt)