Sadece 15 yaşında doğum annesini öğrendi

semaver

New member
Roland Kaiser anneyi tanımıyordu

“1952 idi, gayri meşru bir çocuktum”

13 Temmuz 2025 – 21:56Okuma Süresi: 2 dakika.

Roland Kaiser: Almanya'nın en iyi bilinen pop yıldızlarından biri.

Resmi büyütmek

Roland Kaiser: Almanya'nın en iyi bilinen pop yıldızlarından biri. (Kaynak: Image / Future Image)

Roland Kaiser dört çocuğun babasıdır. Kendisi koruyucu bir anne ile büyüdü – sadece bir genç olarak doğum annesi olmadığını öğrendi.

Schlager yıldızı Roland Kaiser 1952'de Berlin'de doğdu – “gayri meşru bir çocuk”. Düğün bölgesinde uzun zamandır annesi olduğunu düşünen bir kadınla büyüdü. Ama sonra onun koruyucu annesi olduğu ortaya çıktı. 73 yaşındaki doğum annesiyle hiç tanışmadı.

Aile durumunu öğrendiğinde 15 yaşındaydı. Ekim 2021'de T-online ile yaptığı röportajda Kaiser, “Bu, annem veya onun için duygularımı değiştirmedi. Sadece biyolojik annem olmadığına dair yeni bilgi durumuna sahibim.” Dedi.

Kaiser zaten bir şeylerin yanlış olduğundan şüphelenmişti: “Okulda yoldaşlar oldukça açık. O zamanlar annemin diğerlerinden çok daha yaşlı olduğu soruldu. Bir noktada şaşkınlaşıp cevapla sorular soruyorsunuz.”

Şarkıcı doğum annesi hakkında çok az şey biliyor. Kaiser, sadece bir kez hala bir bebekken onu ziyaret etti. “1952 idi, gayri meşru bir çocuktum – sadece onun değil – ve beni vermek zorunda kaldı.” Varlığını öğrenmeden kısa bir süre önce öldü.

Ama onunla tanışma ve ona neden vermesinin nedenlerini sorma arzusu yine de onunla ortaya çıkmamıştı. “Bunu kendim açıklayabilirim. Beni tutsaydı, onun için kolay bir yol olmazdı, ama benim için de değildi,” diye vurguladı. Bugüne kadar, kaderine nasıl karar verdikleri için fiziksel ve koruyucu annesine minnettar olduğunu söyledi.

Bir felçten sonra, Kaiser'in koruyucu annesi 15 yaşındayken öldü. Sonra teyzesi ona baktı. Ancak nihayetinde müzisyen çocukluğu için çok olumlu bakıyor: “Birçok arkadaşımla sağlam bir çocukluğum vardı. Aşırı tüketim malları tarafından şekillendirilmemesine rağmen güzel bir çocukluktu.” Lüks yerine “sıcaklığın büyük bir kısmı vardı” dedi. “Bu birçok pahalı şeyden daha değerli.”

Roland Kaiser'in evliliğinden aktris Anja Schäte: Hendrik'e bir oğlu var. Şu anki karısı Silvia ile oğlu Jan ve kızı Annalena var. Ayrıca oğlu Tim'i evliliğe getirdi.