“Sağa kayma beni korkutuyor”

semaver

New member

Simone Thomalla kısa süre önce Federal Meclis'te boy gösterdi. Siyasete giriyor mu? T-online bu soruyu sordu ve cevabı son derece dürüst.

Şu anda Simone Thomalla'nın şikayet edemeyeceği bir şey varsa o da kariyeridir. Başarılı dizisi “Spring”in 14. sezonu Ocak ayında ZDF'de başladı ve Şubat 2025'in sonundan itibaren popüler RTL dans gösterisi “Let's Dance”te yer aldı. T-Online ile yaptığı röportajda “Profesyonel olarak benim için çok iyi gidiyor olsa da sağdan ve Avrupa'daki savaştan da korkuyorum. Dünya dengesizlik içinde ve görünen o ki kimsenin buna bir cevabı yok” diye belirtiyor.

Bu paylaşım, oyuncunun aynı zamanda siyasi hırsları olup olmadığı konusunda spekülasyonlara yol açtı. Thomalla düzenli olarak birçok sosyal konu hakkında kamuoyunda yorum yapıyor. Politikaya girerse onların farkındalığı da faydalı olacaktır.

T-Online ile yaptığı bir röportajda Thomalla şimdi net bir cevap veriyor: “Hayır. Uzlaşmaya çok az istekliyim. Ayrıca kalbimi dilime takmayı da seviyorum.
Ve taktiksel veya kaçış amaçlı olmayabilir. “Ama aynı zamanda sağa kaymanın ve Avrupa'daki savaşın onu korkuttuğunu da söylüyor.” Dünya dengesizlik içinde ve görünen o ki kimsenin buna bir cevabı yok! “, Simone Thomalla dikkat çekiyor.