“Salzburg'un Ölü” yıldızı Erwin Steinhauer azaltıldı

semaver

New member
“Kilo kaybı enjeksiyonundan gitti”

Cametar Erwin Steinhauer çok değişti

17 Haziran 2025 – 08:45Okuma Süresi: 2 dakika.

Erwin Steinhauer: Aktör azaldı.

Resmi büyütmek

Erwin Steinhauer: Aktör azaldı. (Kaynak: Image/Manfred Siebinger)

Neredeyse on yıldır “Salzburg'un Ölüleri” dizisinde oynuyor. Son bölümde Erwin Steinhauer eskisinden farklı görünüyor.

Avusturya anavatanında onlarca yıldır bir film, televizyon ve tiyatro yıldızı oldu. Ancak Erwin Steinhauer uzun zamandan beri kendisi için bir isim yaptı – özellikle suç hayranları için. Oyuncu zaten birkaç “suç mahalli” filminde görüldü ve 2016'dan bu yana Mahkeme Meclis Üyesi Alfons Seywald olarak ZDF serisi “The Dead of Salzburg” nun oyuncu kadrosunun bir parçası oldu.

Ancak son bölümde, bazı seyirciler iki kez bakmak zorunda kaldı, çünkü Erwin Steinhauer çok değişti. Avusturya medyasına göre 73 yaşındaki çok fazla kilo verdi, şimdi dergiye “tüm hafta” dedi.

Maksimum ağırlığı 132 kilo civarındaydı – sonra Ripcord'u çekti: “Yaşam tarzımı değiştirdim,” dedi Viyana yerlisi. Erwin Steinhauer son yıllarda diyetini değiştirdi. Ancak belirleyici döküntü farklı bir şey verdi. “Kendimi Şubat ayında bir kilo kaybı enjeksiyonu ile tedavi ettim ve çok zaman kaybettim.” Son 15 kilo.

Hiçbir şey disiplin olmadan çalışmaz. “Yaklaşık dört ya da beş yıldır alkol içiyorum ve alçasız biranın savunucusuyum,” dedi aktör. “Kilo vermek için üç temel sütunum var. Birincisi alkol değil, ikincisi şekere bakıyorum ve kahveye bile düzelttim. Üçüncüsü, atıştırmalık olmadan yapıyorum. Kahvaltıda sık sık yulaf lapası yiyorum ve saat 16.00 civarında tek yemeğim var.”

Buna ek aralık açlığı, daha kesin olarak 16: 8 yöntemdir. Erwin Steinhauer'de akşam yemeği ve kahvaltı arasında yaklaşık 16 saat geçti. Sadece bir günah tamamen yapamaz: çikolata. Ama bu istisna olmaya devam ediyor. “Söylediğim gibi, barok bir zevk insanıyım ve kilom hakkında hiç fazla düşünmedim. Sadece bir noktada beden sana söylüyor, sevgili dostum, bir şeyi değiştirmelisin.” Steinhauer şimdi bunu yaptı.