San Sebastian Cheesecake

Leila

Global Mod
Global Mod
San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Gereçler

• 400 gram krem peynir (örneğin philadelphia)
  • 400 gram ekşi krema (Veya labne peyniri)
  • 400 gram sıvı krema
  • 200 gram mascarpone (Veya kaymak)
  • 1 paket vanilin şekeri
  • 2 su bardağı (180 gram) pudra şekeri
  • 3 adet yumurta + 1 adet yumurta akı
  • 3 dolu yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
San Sebastian Cheesecake Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

1. birinci vakit içinderda fırını 200 dereceye ayarlayın. Pudra şekerini, vanilin şekerini ve yumurtaları bir kaba alın ve köpürene kadar mikser ile karıştırın.
  2. Başka bir geniş karıştırma kabına oda sıcaklığında ki krem peynir, ekşi krema, maskarpone ve sıvı kremayı alın ve güzelce karıştırın. Un ve nişastayı ekleyip tekrar karıştırın.
  3. Köpürtülmüş yumurta ve pudra şeker karışımını ekleyin ve spatula yardımı ile dikkatlice karıştırın.
  4. Yağlı kağıt serili 26’cm lik yuvarlak ve kelepçeli kek kalıbına harcı dökün (Ben dikdörtgen kalıp kullandım).
  5. Cheesecake’inizi öncesinden 200 dereceye ısıtılmış fırına alın ve alır almaz ısıyı 250 dereceye çıkartın. 10-15 dakika üzeri yavaşça kızarana kadar pişirin.
  6. Isıyı tekrar 200 dereceye düşürüp 20 dakika kadar daha pişirin. Ben biraz telaşlı davrandım, cheescake’imin üzeri fazla kızarabilirdi.
  7. Cheesecake’inizi fırından dikkatlice çıkartın ve oda ısısına geldiğinde sertleşmesi için buzdolabına kaldırın. Buzdolabında 1 gün dinlendikten daha sonra servis edin.