semaver
New member
Çoğu insan soğuk mevsimde sıcakta rahat ederken, Sarah Connor kendine bir buz banyosu yaptırdı. Bu özelliğiyle hayranlarını etkiledi.
Sarah Connor sadece başarılı bir müzisyen değil, aynı zamanda sosyal medyada da hatırı sayılır bir erişime sahip. Şarkıcıyı yalnızca Instagram’da 725.000 kişi takip ediyor. Burada hem gündelik hayatına dair içgörüler veriyor, hem sesiyle takipçilerini etkiliyor, hem de bir anne olarak hayatını anlatıyor. Şimdi de buz banyosu yaparken kendini gösterdi ve hayranları tarafından kutlandı.
43 yaşındaki oyuncu, Instagram’da kız kardeşi Marisa ve Walter adında bir adamla birlikte görülebildiği birkaç fotoğraf yayınladı. Üçü, diğer şeylerin yanı sıra, bir buz küvetinde veya egzersiz yaparken görülebilir. Sarah Connor kalçalarını sallıyor ve kız kardeşinin yanında coşkulu görünüyor. Koyu renk bir mayo giyiyor. Tüm kayıtları görmek için Instagram paylaşımının üzerine sağ tarafa tıklamanız gerekiyor.
“Sana saygı duyuyorum!”
“İnanılmazdı! Önce nefes egzersizleri, ardından sıfır derece suyun içindeki buz küvetine girme. Vay be!” Yazar. Deneyim “eğlenceli, çılgıncaydı ve hücreler, cilt, kaslar, kötü cilt ve her şey için çok iyileştiriciydi.” Kız kardeşler, Hollandalı ekstrem atlet Wim Hof’un geliştirdiği özel bir nefes tekniği olan Wim Hof Yöntemi’ni denedi.
Hayranlar buz gibi aksiyondan etkilendiler ve paylaşımın yorum kısmında hayranlıklarını dile getirdiler. “Bunu yaptığın için sana şapka çıkartıyorum. Bunu yapmaya asla cesaret edemezdim” diye yazdı bir takipçi. Diğer kullanıcılar, diğer şeylerin yanı sıra, “Size saygı duyuyorum!”, “Hammer” veya “Siz efsaneler” yorumlarını yaptı.