semaver
New member
19 Ocak'ta RTL şovu yeni bir tura başladı. Gönüllü çıkıştan sonra seyirciler artık kampta kimin devam etmesini istediklerini oyluyor.
Kapalı sezon sona erdi: Orman kampında geçen bir haftadan uzun bir sürenin ardından 17. sezonun yıldızları bugünden itibaren hit listesinde yer alıyor. İzleyiciler son birkaç gündür her gün ünlülerden en az birinin teste gönderilmesini isterken, artık favoriye oy vermek için hatlar açıldı. T-online okurlarının orman tahtında kimi gördüğünü buradan okuyabilirsiniz.
“Ben bir yıldızım, çıkarın beni buradan!” diyen Cora Schumacher'in gönüllü olarak ayrılması nedeniyle. diye bağırıp gösteriyi durdurdu, oylama bir gün geç başladı. Cumartesi akşamı bir yıldız için Avustralya ormanlarındaki macera sona erdi.
Sarah Kern gitmek zorunda
Kararın verilmesi için moderatörler Sonja Zietlow ve Jan Köppen, geri kalan on bir katılımcı tarafından kamp ateşinde karşılandılar. Açıkladılar: Sarah Kern gitmeli. Diğer ünlülerin hayranlarına karşı hiç şansı yoktu ve bu nedenle izleyiciler tarafından elenen ilk kampçı oldu.
Etkileyici Twenty4Tim özellikle kamptaki bakıcısını kaybetmenin acısını çekerken, Sarah Kern sakin görünüyordu. Ancak tasarımcı korkuyordu: “Muhtemelen şu anda beni bekleyen bir bok fırtınası var. Ama tamam, bunun üstesinden gelmem gerekiyor.”
Bu yıldızlar t-online okuyucularının arkasında
T-online okuyucuları arkada Kim Virginia'yı gördü. Günlük anketimizde – Bu yıl orman tahtına kim geçecek – o ve Anya Elsner yakın zamanda en az oyu aldı.
Gösterinin başlangıcında tamamen farklı görünüyordu. İlk günde tanınmış isimler zirvede yer alırken, artık dışarıdan gelenler sezonun yıldızları haline geldi.
“Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin 17. sezonu 19 Ocak'ta başladı. Bu yılki edisyon RTL için çok özel bir edisyon. Format ilk kez 20 yıl önce ekranlarda titreşti.
On iki yıldızdan yalnızca on aday şu anda taç ve 100.000 avroluk ödül için mücadele ediyor. Cora Schumacher üçüncü günde gönüllü olarak kamptan ayrıldı. Şimdi orman ücreti için savaşmak istiyor. Bu sırada diğer sakinler kendilerini yıldızlar için verilen mücadeleye adarlar.
Yarışı kimin kazanacağı 4 Şubat'ta açıklanacak. Ardından büyük final başlıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da RTL bir bölüm daha yayınlıyor. Yayıncının milyonlar kazandığı bir numara. Konuyla ilgili daha fazlasını buradan okuyun: Para makinesi orman kampı.