Schlager yıldızı Nino de Angelo düğün planlarını açıklıyor

semaver

New member
Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

Şarkıcı aslında ortağı Simone ile Las Vegas'ta evlenmek istedi. Bu olmayacak – ama Nino de Angelo'nun zaten başka planları var.

1980'lerin başında atılımını “Eden Beyond” unvanıyla kutladı. O zamandan beri Nino de Angelo, hit endüstrisindeki en büyük yıldızlardan biri oldu. Ama şarkıcı sadece müziğini duymamakla kalmadı. Uyuşturucu bağımlılığı, alkol kapadları, iflas işlemleri – Nino de Angelo uzun süre aşırı bir hayat sürdü.

Ciddi bir hastalık onu yeniden düşünmeye getirdi ve T-Online ile yaptığı röportajda söylediği gibi Love sonunda onu kurtardı. Buna ek olarak, 61 yaşındaki borçları ve çok özel düğün planları hakkında konuşuyor.

O Yeni albüm “Hayatın Bir Noktası” çok kişisel.

Sadece kendimi deneyimlediğim ve bugün uzak durduğum şeyler hakkında yazabilirim çünkü kısmen uzun zamandır. Çok daha iyi yapabilirdim, ama yaşam deneyimim sayesinde içgörü kazandım ve daha akıllı oldum.

Yazarken ne bilginiz var kazanmak?

Her gün için minnettar olabileceğiniz farkındalığı, özellikle ne yaptığımı, hastalıkları, yaşam tarzımı düşündüğünüzde … Güneş beni sabah tekrar öpüyorsa gerçekten mutlu olabilirim.

'Şeytanlar'da hala onlara eşlik edenler hakkında şarkı söylüyorlar. Şimdi onları daha iyi kontrol altında mı var?

Onlarla yaşamanın bir yolunu buldum. Çok fazla alkol içmemeye dikkat etmeliyim. Geçmişte, beni her zaman uyuşturucuya götürdü. Sonra kokain istedim. Tekrar bir şey içmem gerektiğine dair hissediyorum, o zaman belki bir gün boyunca yapacağım ve sonra tekrar sakin, ama gerçekten çok az içmeye çalışıyorum. Eğer yeterince güçlüyseniz, şeytanlarınızla yaşayabilirsiniz ve ben güçlüyüm. Yakında tura çıkacağım için neredeyse alkol yok. Bu yüzden sadece kuru Ocak'ı değil, kuru yarım yılda da yapıyorum. Sadece zaman zaman kahveye sigara içiyorum.

Nasıl Sağlıklısın?

KOAH'ı kontrol altında tutuyorum. İlk aşama 2016'da teşhis edildi ve bu güne hiçbir şey değişmedi. Hala yüzde 85 akciğer hacmim var. Ben de bunu şarkı söylemek için borçluyum, çünkü ciğerlerimin talep ettiği şey bu.

Ayrıca şarkı söylüyorlar: 'Sadece hayatta gerçek aşkı hissetmek istiyorum'. Ne sıklıkla derinden sevdin?

İki kez sevdiğimi söyleyebilirim: bir zamanlar çocuklarımın annesi ve şimdi Simone'um.

Nino de Angelo, kız arkadaşı Simone ile.

Resmi büyütmek

Nino de Angelo, kız arkadaşı Simone ile. (Kaynak: imago/heinz weissfuss/imago)

Bunu söyleyebilirsin. Daha minnettarım. Bazen aşkı elbette alırsınız. Bugün gerçekten yaşayabileceğim ve bana güvenebileceğim ve bana güvenini veren bir kişi bulduğum için minnettarım. Simone ve ben yedi yıldır birlikteyiz, özellikle endişelendiğim kadarıyla bazı iniş çıkışlardan geçtik. Her iki bacakla da hayatta duruyor ve her zaman benim için oradaydı. Onunla tanışmamış olsaydım, bugün hala var olup olmayacağımı bilmiyorum.

Aslında Simone ile uzun süre evlenmek istediler. Las Vegas bile plandaydı. Şimdi randevu var mı?

Çok stresliydi. Simone'a dağ borcuyla geldim. Yedi yıl sonra kaldırdım. Para şimdi İflas Yöneticisi ile ikinci iflastan sonra. Bunun için de minnettar olabilirim. Sırtımı tamamen güçlendirdi. Onlar olmadan bunu yapmazdım. O benim için gerçekten bir melek. Las Vegas'ta bir düğün artık planda değil. Bu güzel olurdu, ama çok karmaşık olurdu ve ailem de orada olamazdı. Las Vegas olmak zorunda değil, aynı zamanda bir yerlerde, belki Mallorca'da bile bir şapel olabilir. Her durumda, bu yıl yüzde 99,9 olacak.