Schlager’in yıldızı Köln’deki konserinde geçirdiği kazanın ardından duygulandı

semaver

New member

Hannover’deki konserin kanlı bir şekilde iptal edilmesinin ardından şarkıcı, turnesi için ilk kez sahneye çıktı. Ancak kaza sadece görsel izler bırakmadı.

Artık Helene Fischer kazadan sonra büyük sahneye geri döndü. Cuma günü Köln’deki Lanxess Arena’da biletleri tükenen seyirci önünde performans sergiledi. Şarkıcı, ilk andan itibaren hayranlarına duygusal sözlerle seslendi. Hannover’deki olaya değinen sanatçı, “Son konser biraz ani bir şekilde sona erdi ve hepimiz bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyoruz” dedi ve şunları vurguladı: “Ama gördüğünüz gibi harika bir performans sergiliyorum ve gerçekten iyi görünüyorum güzel bir gösteriye doğru ilerliyoruz.”

Kilit taşı numarası etkisiz hale getirildi

Ancak kaza sadece görsel olarak değil, iz bıraktı. Pop yıldızının burun kemiği artık bir yara izine sahip. Helene Fischer ise daha temkinli olmaya başladı. Gösteride trapez numarasından tamamen vazgeçmek istemedi, ancak sahneden ayrılmadan önce seyirciye “Bir şeye inanabilirsiniz: Dikkatsiz değilim – her şeyi çok güvenli bir şekilde yaptık” diye güvence verdi.

Konserden kısa bir süre önce RTL röportajında trapezdeki gösterinin etkisiz hale getirildiğini söyledi. “Zorluklarla yüzleşmeyi seven bir sanatçıyım. Ve evet, bu sefer bir yerde sınırlarımı zorladım. […] Şimdi atlayışla birlikte şunu da söyledim: Artık strese ihtiyacım yok. 43 harika gösteri yaptım. Atlama yeteneğim var, bunu yapabilirim. Ama bir yerlerde insanlığı oluşturan sadece küçük bir an. Ben bir makine değilim, ben de hata yapıyorum. Kendimden ve seyirciden bunu beklemek istemiyorum. Trapez kalıyor – evet ama alternatif bir son bulduk” diye açıkladı.

Bu sefer Köln’de her şey yolunda gitti. Ancak Helene Fischer gösteri performanslarının getirdiği risklerin her zamankinden daha fazla farkında. Köln’deki performansında bunu defalarca açıkça dile getirdi. Sayıların azalmasının ardından gözle görülür bir şekilde mutlu olan 39 yaşındaki oyuncu, “Gerçekten akrobasi yapmak istedim ve gerçekten güzel hareketler yaratıldı. Ama ben sadece insanım ve hatalar bana olur. Bugün her şeyin yolunda gitmesi çok daha iyi” dedi. .

Turun son bölümünün temeli atıldı. Önümüzdeki haftalarda Helene Fischer Almanya turnesine devam edecek, serinin son konseri 8 Ekim’de Frankfurt am Main’de gerçekleşecek.