semaver
New member
Mayıs ayında Scooter’ın solisti 22 yaşındaki öğrenci kitlesine aşık oldu. Şimdi HP Baxxter, Sara Bakhsh’la evlenmek istedi.
Onlarca yıldır ünlü bir tekno yıldızıydı ve kendisi de emlak okumaya yeni başlamıştı. Müzisyen, farklı yaşam koşullarına ve 37 yıllık yaş farkına rağmen, HP Baxxter ve Sara Bakhsh’ın “hemen harekete geçtiğini” söyledi ve böylece yeni ilişkisini kamuoyuna duyurdu.
Altı ay sonra, gerçek adı Hans Peter Geerdes olan Scooter’ın solisti bir noktaya değindi: HP Baxxter, kız arkadaşıyla evlenmek istedi.
59 yaşındaki oyuncu şimdi “Bunte”de “Tatilde nişanlandık” diyor. Çift, grubuyla Edinburgh’da verdikleri konserin ardından İskoçya Dağlık Bölgesi’ne gitti. Ayrılmadan önce planladığı teklif için mükemmel bir zemin. HP Baxxter, “Yüzüğü zaten Hamburg’dan satın almıştım ve tüm zaman boyunca cebimde taşımıştım. Yerine oturmasını ve herhangi bir sahneye çıkmamasını istedim” diyor ve hatta ayrıntıları da açıklıyor: “Orada, Fort William’da, göl kenarında şehrin ortasında Hiçbir yerde sadece ikimiz değildik. O an mükemmeldi.”
Scooter’ın solisti HP Baxxter’ın üçüncü evliliği
Birbirlerini yalnızca birkaç aydır tanıyor olmalarına rağmen müzisyen, Sara’nın doğru kişi olduğundan emindir. “Biz aynıyız, tamamen aynı dalga boyundayız. Hiçbir zaman sorun olmuyor, o çok rahat. Onunla her şey farklı” diye heyecanlanıyor. Bu, Scooter’ın solistinin üçüncü evliliği ve kendi vurguladığı gibi “ve sonuncusu”.
Çift şimdiden büyük gün için planlar yapıyor: Düğün önümüzdeki yaz Sylt’te gerçekleşecek. “Hava nasıl olursa olsun oradaki atmosfer çok özel. Ve Sara ve ben adayı seviyoruz,” dedi “Hiper Hiper” tercümanı.