Shirin David Netflix ekibini kovdu

semaver

New member
“Bayan Kontrol Ucubesi”

Shirin David Netflix ekibini kovdu

12/04/2024 – 19:54Okuma süresi: 2 dakika

Shirin David: Altı milyondan fazla insan onu Instagram'da takip ediyor.

Resmi büyüt

Shirin David: Altı milyondan fazla insan onu Instagram'da takip ediyor. (Kaynak: Joshua Sammer/Getty Images)

Shirin Davis'in planladığı Netflix belgeseline ne olacak? Rapçi artık çekim ekibini değiştirdi.

Görünüşe göre Şirin David'i konu alan Netflix belgeselinin çekimleri sırasında ciddi zorluklar yaşanmış. Rapçi, Instagram canlı yayınında açıkladığı gibi, başlangıçta projede çalışan tüm ekibin yerini aldı.

David şöyle diyor: “Temelde tüm ekibi değiştirmek zorunda kaldım, bu bana yaklaşık yarım yıla mal oldu ve şimdi çekime yeniden başlıyoruz.” Kararın nedeninin üretim sırasında meydana gelen birkaç profesyonel olmayan olay olduğu söyleniyor. Başlangıçta bir YouTuber olarak tanınan Shirin David, canlı yayında önceki projelerinin kontrolünün her zaman kendisinde olduğunu vurguladı. “Tüm hayatım boyunca kendimi yönettim ve her şeyi kendim kontrol ettim.”

Ancak planlanan belgeselde işler farklıydı çünkü onun kurguda söz hakkı yoktu. Kendisini “Bayan” olarak tanımlayan David, “Kendimi nasıl görmek istediğimi tam olarak biliyorum” diye açıkladı. Kontrol Ucubesi.”

Rapçi ayrıca yeni biri tarafından filme alınma konusundaki endişelerini de dile getirdi: “Yeni birinin dışarıdan bakışının nasıl olduğunu bilmiyorum. […] Bu yüzden bana çekici geliyor.” Aynı zamanda bunun korkutucu da olabileceğini ve en sevilen taraflarının her zaman gösterilmediği anlamına geldiğini itiraf etti: “Beni korkutuyor ama heyecanlandırıyor.”

Kendi ifadelerine göre Shirin David, orijinal çekim sırasında pek çok şeyin profesyonelce olmadığını keşfetti. Hammaddeyi inceledikten sonra karar verdi: “Eğer bu belgesel olacaksa istemiyorum.” Bu, sonuçta tüm ekibin değiştirilmesine ve dokümantasyon üzerinde yeni bir çalışmaya başlanmasına yol açtı. Ancak proje devam edecek.