Şimdi Christina Luft kendini ifade ediyor

semaver

New member

Christina Luft, Instagram’da bir gönderi paylaştı ve hayranlar, “Let’s Dance” dansçısı için endişelendi. Şimdi konuşuyor.

Christina Luft, Instagram’da 275.000 hayranıyla şimdiden 1.000’den fazla gönderi paylaştı. Resimlerin çoğunda “Haydi Dans Edelim” dansçısı gülümseyerek görünüyor. 32 yaşındaki oyuncunun ışıltısı artık onun alamet-i farikası olarak kabul ediliyor.

“Tutku her şeyi değiştirir”

Çarşamba günü ise Christina Luft daha ciddi bir tabloyla takipçilerini şaşırttı. Dansçı düşünceli bir şekilde kameraya bakıyor – yüzünü buruşturmadan. Şöyle yazdı: “Tutku her şeyi değiştirir.” Gönderi 12.000 kez beğenildi. Ancak bunun altında, hızla endişelenen hayranlardan gelen yorumlar birikti.

“Başın dertte mi?” veya “Üzgün müsün?” takipçilerinizden birkaçına sorun. Başka bir kullanıcı “Christina’yı böyle tanımıyorsun” yorumunu yaptı. Şunu da okuyun: “Ne oldu? Onu hiç bu kadar düşünceli görmemiştim.”

“Bu benim normal yüzüm”

Şimdi, iki gün sonra, Christina Luft fotoğrafa yorum yaptı ve hayranlarından gelen eleştirel yorumları anlayamıyor. 32 yaşındaki Cuma günü hikayesinde “Bu arada son paylaşımıma gelen tepkiler yüzünden çok gülmek zorunda kaldım” diyor. “Bu benim normal yüzüm.”

Christina Luft, “Çok güldüğümü biliyorum ve bu benim de karakterim. Ancak gülme resmi yüklenmediğinde bu kadar çok insanın endişelenmesi çok komik,” diye devam etti Christina Luft. “Muhtemelen bu yüzden bana Bambi diyorlar. Çünkü herkes hemen endişeleniyor ve ‘Neler oluyor? Şimdi her şey mantıklı geliyor’ diye düşünüyor.”

Sadece birkaç hafta önce, Christina Luft ve nişanlısı, DSDS ödüllü Luca Hänni, hayranlarına bir sapığı olduğunu bildirdi. Bir kadın onları “her gün taciz ediyor” ve “neredeyse her gün onları takip ediyordu”. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyun. Yıllarca dansçı ve müzisyen buna karşı savaşırdı. “Ne yazık ki, takip söz konusu olduğunda, bir şeyin gerçekleşmesi uzun zaman alıyor.”