Sonja Zietlow gözyaşlarını tutamadı, Heinz Hoenig çıldırdı

semaver

New member

Bu yılın orman yıldızları Pazar akşamı yeniden buluştu. Sonrasında, tıpkı kampta olduğu gibi, sızlanmalar, çekişmeler ve hatta biraz ağlama vardı.

Orman kampı finalinden iki hafta sonra RTL, “Ben Bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın!” programının sonuçlarını gösterdi. Bu seneki sezonun 12 yarışmacısı bir kez daha bir araya gelerek kampta yaşananları ve gösteri sonrasında yaşananları anlattı. Sonrası yine Jan Köppen ve Sonja Zietlow tarafından yönetildi. Özellikle ikincisi bir konuşma sırasında çok duygusaldı.

Çünkü sunum yapan ikili, kazanan Lucy Diakovska ile konuştuğunda 55 yaşındaki gözyaşlarını tutamadı. 20 yıllık IBES'in ardından Sonja Zietlow, “Orman majesteleri sonunda kazananın sanatçı değil, kişi olduğunu keşfettiler” dedi. “Kampa bir yıldız olarak gidersiniz ancak bu, tahta bir yıldız olarak değil, bir insan olarak çıkacağınız anlamına gelir.”

Sunucu konuşmaya devam etmeden önce nefes almak zorunda kaldı. “Her şey yolunda, her şey yolunda” dedi ve yeniden başladı. Onun için tamamen farklı bir durum gibi geliyor. “Sanki aileniz, yeni yeğeniniz, köpekleriniz, etrafınızdaki insanlar, arkadaşlarınız, gerçekten yakın arkadaşlarınız gibi pek çok şeyin çok önemli olduğu bir hayatta olan biriyle konuşuyormuşum gibi.”

Orman Kraliçesi Lucy de çok duygulandı. Geçtiğimiz iki hafta içinde üzerine bir duygu çığı çöktü. Lucy donuk gözlerle, “O anda adım söylendiğinde birdenbire çok şeyin değiştiğini fark ettim,” diye hatırladı. “Fark ettim ki: 'Dostum, aslında benim durumumda sorun yok. […] Cinsiyetim de hiç önemli değil. Her şeyin bir önemi yok.” Finalde neredeyse yüzde 65'lik bir kesim No Angels'ın şarkıcısına oy verdi ve böylece onu 2024'ün orman kraliçesi ilan etti.

Heinz Hoenig'in canı sıkıldı

Ancak sonrasındaki asıl konu Kim Virginia Hartung'du. 28 yaşındaki oyuncu programda en fazla ilgiyi almak için mücadele etti ve hiçbir tartışmayı kaçırmadı. Molalarda bile meslektaşlarıyla çatışıyordu. Stüdyoda olmayan adaylar sahne arkasında mikrofon bağlayarak oturdular ve filme alındılar. Reklam sırasında bile.

Orada Kim Virginia, Leyla Lahouar ile tartışmaya başladı. Konu yine Mike Heiter'la ilgiliydi. Yine derinliği olmayan ama hakaretlerle dolu bir darbe alışverişiydi. Bir noktada Heinz Hoenig artık dayanamadı. 72 yaşındaki adam bağırmaya başladı: “Artık saçmalıklarını dinleyemezsin. Kes sesini artık!” Kim Virginia, Heinz'ı görmezden geldi ve neşeyle konuşmaya devam etti. “Bu ne anlama geliyor? Merhaba? Ben de seni kastetmiştim! Merhaba? Biz de hâlâ buradayız. Bunu aranızda halledin. Sonra!”

X'te aktörün tepkisi kutlandı. Örneğin bir kullanıcı “Teşekkür ederim, Heinz çok haklı” yorumunu yaptı. Bir diğeri, “Heinz'ın duyurusu muhteşemdi” dedi. Ayrıca şunu da okuyun: “Heinz bazen gürültü yapıyor. Ve onu suçlayamam.”