Sonraki iki ünlü yaralandı

semaver

New member
Vanessa Mariposa’dan sonra “RTL yüksek dalış”ın bir sonraki yıldızı düşüyor. Başka bir ünlü, sakatlığı nedeniyle katılımından korkuyor.

“RTL yüksek dalış” iyi bir yıldızın altında değil. Cuma akşamı, katılan ünlüler sıçrama tahtasında hünerlerini kanıtlamalıdır. Ancak Perşembe günü, realite yıldızı Vanessa Mariposa’nın katılamayacağı öğrenildi. Nedeni çeşitli yaralanmalar ve meme implantında da yırtık şüphesi var.

Bild gazetesinin haberine göre bir başarısızlık daha yaşandı. Eski yarış kızağı dünya şampiyonu Kevin Kuske planlandığı gibi canlı gösteride yer alamayacak. 44 yaşındaki kendisinin medyuma doğruladığı gibi, beşlikten atlarken “omuz tendonlarını kopardı”: “Daldığımda girdap beni yırttı, muhtemelen yerinden çıktı, ama gerçekten hatırlayamıyorum .”

Kevin Kuske: Eski sporcu Cuma akşamı yarışmaya katılamaz.
Kevin Kuske: Eski sporcu Cuma akşamı yarışmaya katılamaz.

Kevin Kuske: Eski sporcu Cuma akşamı yarışmaya katılamaz. (Kaynak: IMAGO/Axel Kammerer)

Üst kol ve omuzda uyuşma

Yaralanma, üç hafta önce, Berlin’de bir eğitim kazasında meydana geldi: “Yunusu geri geri yaptım. Ayrıca yerinden çıktığında bir siniri yaralandı, bu yüzden üst kolu ve omzu şu anda biraz uyuşmuş durumda. Yakında ameliyat edilebileceği ve daha sonra tam kol işlevini geri kazanacağı söyleniyor. Kuske, “Umarım gelecek yıl orada olurum,” diyor.

“Bild”in de bildirdiği gibi, “Let’s Dance” ödüllü René Casselly’nin katılımı şu sıralar sallanıyor. Antrenman sırasında kulak zarından yaralanan 26 yaşındaki futbolcunun şu anda final mücadelesi verdiği öğrenildi. Doktor şimdi on metrelik tahtadan atlamanın sorumlu olup olmadığına karar verecek.

René Casselly fotoğraf görüşmesinde RTL yüksek dalış
René Casselly fotoğraf görüşmesinde RTL yüksek dalış

René Casselly “RTL yüksek dalış” için yapılan fotoğraf görüşmesinde (Kaynak: IMAGO/Nicole Kubelka)

“Sadece kusuyorum”

TV konsepti, geçmişte de açıkça belirtildiği gibi yaralanma riskini barındırıyor. Eski futbolcu Thorsten Legat, su yüzeyine çarptığında testislerini o kadar kötü yaraladı ki, kesilmesi gerekti. Aktör Stephen Dürr, servikal omurgasını incittikten sonra titanyum bir plaka takmak zorunda kaldı.

İkincisi, Vanessa Mariposa’nın yaralanmasından sonra formatı çok tehlikeli bulduğunu söyledi. “Bazılarının tekrar yaralandığını okuduğumda kustum.” TV kulesi dalışına katılmamayı tavsiye ederdi. Dürr’ün konuyla ilgili söylediklerini buradan okuyabilirsiniz.