Sporcu Coco Gauff Nefret Yorumları Hakkında – “Simply Ticari”

Beykozlu

New member
Yüksek sesle okuyun

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

Giderek daha fazla tenis oyuncusu nefret mesajlarını kendilerine karşı halka açık hale getiriyor. Coco Gauff'un dünya sıralaması Coco Gauff, şimdi daha kararlı bir eylem istiyor ve büyük isimler alıyor.

Sadece 21 yaşında, ancak zaten iki Grand Slam unvanı kazandı. Ancak bu sadece ilk başarılarından bu yana, Coco Gauff, tenis mahkemesinde olup bitenlerin ötesine geçen konular hakkında dikkatli, iyi yorumlarla dikkat çekiyor. Haziran ayı başlarında sadece ilk kez Fransız Açık'ı kazanan Amerikalı, çok genç yaşta onlarca deneyime sahip bir spor yıldızı gibi geliyordu, olgun ve iyi bilgilendirilmiş ifadelerle şaşırdı. 2019'da, sadece 15 yılda Wimbledon'un 16 turuna sansasyonel olarak ulaştığı durum böyleydi.

Berlin Tennis Open: Net Words'deki basın toplantısında Gauff.

Resmi büyütmek

Berlin Tennis Open: Net Words'deki basın toplantısında Gauff. (Kaynak: ImaGo/Stefan Zeitz Fotoğraf/İma-İmar resimleri)

Gauff, Berlin Tenis Open 2025'teki bir basın toplantısında, “Sadece tenis hakkında konuşmak istemiyorum. Spor dışındaki birçok şeyle ilgileniyorum ve sonunda hikayenin sağ tarafında olmak için her şeyi yapmak istiyorum.” Dedi.

Ve bu yüzden, Alman başkentindeki şu anki saniyenin şu anda oyuncuları, oyuncuları ve tüm tenisi yönlendiren bir konuda da netleşmesi şaşırtıcı değildi.

“Şimdiye kadar kurtulmak için yeterince şanslıydım. Çünkü 23 yaşındaki sadece sosyal medyada değil, hatta kişisel olarak” gerçek uzayda “bile nefret mesajları ve tehditlerin hedefi olmak için sadece yerinde halka açık hale getirmişti.

Ve böylece teniste yalnız olmadığı bir sorunu hatırlatıyor. İngiliz Emma Raducanu, bir süredir bir takipçi tarafından takip edildi, sadece birkaç gün önce bir ihtiyati tedbir kararı verilen adam, Wimbledon'daki Grand Slam turnuvası için bilet almaya çalıştı (30 Haziran'dan itibaren)-All-English Club'ın güvenlik sistemi alarmı yaptı ve kart satın almayı önledi. Eski dünya sıralaması Iga świątek zaten bir takipçinin kurbanı oldu.

“Her zaman şapkada olmalısın,” dedi Lys. “Son birkaç aydır güzel etkileşimler yaşamadım,” dedi, ancak herhangi bir ayrıntı vermedi. Bununla birlikte, ezici kısım sosyal ağların yorum sütunlarında: “Çoğu çevrimiçi oluyor çünkü birçok insan saklanıyor.” “Bunun hakkında konuşmaya devam edeceğim, çünkü iyi değil, kabul edilemez.”

Gömülü içerik için sembol görüntüsü

Gömmek

Şimdi platformların kendileri talep görüyor, Gauff'ı vurguluyor. Diyerek şöyle devam etti: “Buna dikkat çekmeye devam etmeliyiz. Ama bazı sosyal medyanın katılması durumunda çok mutlu olurdum. Etkilenen tek kişi biz değiliz. Etkileyenler, bu tür yorumların hedefi haline gelen diğer sporcularız.”

Şahsen, “hayal edebileceğiniz en kötüsü olan” mesajlar alıyor, dedi Gauff kendi deneyiminden. “Bana karşı, aileme karşı ölüm tehditleri. Arkadaşımı ve arkadaşlarımın haberlerini bile gönderen insanlar vardı. Hakaret, ırkçı yorumlar, çıplak fotoğraflar, tüm menzil.” “Sadece iğrenç”.