Stefan Kraft, kedinin başlamasından kısa bir süre önce saldırdı

Beykozlu

New member
“Elim bana açıldı mı”

Kayak atlama yıldızı bir kedi ile oynuyor ve saldırıya uğradı

24.02.2025 – 21:01Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 1058200063

Resmi büyütmek

Stefan Kraft: Kayak Jumper Nordic Ski Dünya Kupası'nda yer alıyor (Kaynak: Image/Nordphoto GmbH/Hafner/Image)

Dünya Kupası'ndan kısa bir süre önce Stefan Kraft iki sağlık aksilik yaşadı. Bir durumda, komşunun kedisi de suçlanacaktı.

Kayak atlama yıldızı Stefan Kraft, Nordic Ski Dünya Kupası'nın başlamasından birkaç gün önce geçen hafta olayını bildirdi. Avusturyalı Avusturya'da Avusturya Kayak Derneği'nin (ÖSV) çevrimiçi medya randevusunda, “Çok heyecan vericiydi ve çok dikkatini dağıttım. Şimdi sakin bir şekilde durabilir.” Dedi.

Ne oldu? İlk başta, bir Lumbago güce neden oluyordu. Japon Sapparo'da 39. Dünya Kupası zaferini bir hafta önce kazandı. Kraft, eve yolculuktan sonra iki ila üç gün boyunca hareket edemediğini söyledi. Ancak bu arada Lumbago iyileşti. “İki birim çok olumlu,” dedi Kraft geçen haftanın sonunda Bergisel'deki iki eğitim oturumu hakkında. “Şimdi yine iyiyim, boyun o kadar uyuyor.”

Cumartesi günü bir sonraki küçük aksaklık sadece uyuyordu – ve oldukça tuhaftı. Kraft, “Komşu kedinin kahvaltı için izin vermesine izin verdik ve onunla güzel oynadım ve onu okşadım. Aniden onu ilgilendirene kadar gerçekten keyif aldı.” Dedi.

31 yaşındaki çocuğun kıyametiydi. “Sonra elimi yırttı,” dedi. Sonuç: Güç hemen difteri ve tetanoza karşı bir aşı yaptı. Enflamasyonu desteklememek için antikotikler de reçete edildi.

Geçmişe bakıldığında, olaylar mizah alabilir. “Michi'nin (Ski-Pring meslektaşı Hayböck, Red'in notu) sık sık dediği gibi: Her zaman yine de bir şeye ihtiyacım var, böylece iyi atlamak için.”

Nordic Ski Dünya Kupası 26 Şubat'ta Norweg'deki Trondheim'da başlıyor. Bununla birlikte, erkek kayak jumper'ları sadece 2 Mart'ta faaliyette.