Steffi Graf’ın oğlu kız arkadaşıyla çift fotoğraflarını paylaştı

semaver

New member

Jaden Agassi, Instagram’da kamuoyuna hayatıyla ilgili bilgiler veriyor ancak kız arkadaşıyla çekilmiş fotoğrafları çok nadir. Şimdi ünlünün oğlu bir istisna yapıyor.

Anne ve babası tüm zamanların en ünlü tenis yıldızları arasındadır ve Steffi Graf ile Andre Agassi spor yeteneklerini oğullarına aktarmışlardır. Ancak Jaden Agassi beyzbol sopasını sallamayı tercih ediyor. 2019’da USC Trojans takımında atıcı olarak oynadığı Güney Kaliforniya Üniversitesi ile bir sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki oyuncu, yaklaşık 20.000 takipçisine Instagram’da profesyonel kariyer yolunda düzenli olarak güncel bilgiler veriyor.

Ancak Jaden Agassi nadiren özel hayatına dair fikir veriyor. Şimdi özel bir durum için bir istisna yaptı. Ünlünün oğlu, birinci yıldönümlerinde kız arkadaşı Catherine Holt ile fotoğraf paylaşarak öğrenciye romantik sözler ithaf etti.

“Hayatımın aşkı”

Jaden Agassi üç kayıt hakkında “Hayatımın aşkıyla inanılmaz bir yıl geçirdim. Gelecek daha fazlasını sabırsızlıkla bekliyorum” diye yazıyor. İlk fotoğrafta çift, banyo aynasının önünde birlikte poz veriyor. Her ikisi de gündelik yazlık görünümler giyiyor; kadın çiçek desenli bir elbise, oğlan ise beyaz bir gömlek.

Sağdaki oka tıkladığınızda görebileceğiniz ikinci fotoğraf, bir spor stadyumunun tribünlerinde birbirine sarılan öğrencileri gösteriyor. Catherine erkek arkadaşının kucağına oturuyor ve kameraya gülümsüyor, Jaden yüzünü onun saçlarına gömüyor. Son fotoğrafta ikili el ele görülüyor.

21 yaşındaki oyuncunun hayranları bu nadir görülen özel görüntüden memnun. Yorumlarda sizi aşk yıldönümünüz için özenle tebrik ediyorlar. Catherine ayrıca erkek arkadaşının romantik gönderisini de yorumsuz bırakmıyor. Gönderisinde “Seni seviyorum! Seninle geçirdiğim en güzel yıldı” diye yazıyor.

Jaden, Steffi Graf ve Andre Agassi’nin en büyük çocuğudur. İkilinin kendisi dışında bir de kızları var: 19 yaşında Jaz Elle. Tenis yıldızları 2001’den beri evli. Aşk hikayeleri şu anda Amazon Prime Video tarafından “Perfect Match” adı altında filme alınıyor ve 2024’te yayın hizmetinde yayınlanması planlanıyor.