semaver
New member
“Küçük Korku Dükkanı”nın çekimleri sırasında neler yaşandı? Görünüşe göre Miriam Margolyes ve Steve Martin’in bu konuda farklı anıları var.
Hollywood yıldızı Steve Martin, “Little Shop of Horrors”taki meslektaşı Miriam Margolyes’in otobiyografisinde öne sürdüğü iddialara yanıt verdi. The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada Martin, 1986’da vizyona giren müzikal uyarlamanın setinde geçirdiği zamanı farklı hatırladığını söyledi. Aktörün, Margolyes’in kendisine gerçekten vurduğunu iddia ettiği sahneyi çekerken “son derece dikkatli” davrandığını açıkladığı bildirildi.
Steve Martin: “Katılmıyorum”
The Hollywood Reporter’a göre Steve Martin, “Miriam Margolyes’in ‘Little Shop of Horrors’daki sahnemizle ilgili aşağılayıcı tanımını ilk okuduğumda şaşırdım” dedi. Açıklamasına şöyle devam etti: “Profesyonel oyuncular olarak iyi bir iletişimimiz olduğunu hatırlıyorum.” “Ancak ona zarar verdiğim ya da gösterilerde bir şekilde ihmalkar davrandığım ileri sürülürse buna katılmıyorum. Oynanan çekimle ilgili olarak son derece dikkatli davrandığımı hatırlıyorum – herhangi birinde kullandığım uyarının aynısı benzer bir sahne için de geçerli olacaktır. “
Steve Martin ayrıca sette birbirleriyle konuştuklarını açıkladı. Margolyes ona iyi olduğuna dair güvence verdi. “Bu veya çektiğimiz başka herhangi bir sahnede, onunla benim aramda kazara veya başka bir şekilde hiçbir fiziksel temas olmadı” diye yazdı. Binadaki Tek Cinayet yıldızı, yönetmen Frank Oz da dahil olmak üzere sahnenin olabildiğince sorunsuz geçmesini sağlamak için çekimler sırasında birkaç ekip üyesinin sette bulunduğunu da açıkladı.
Yönetmen ayrıca “The Hollywood Reporter”a da bir açıklama yaptı. Oz, “Neden bahsettiğinin gizemli olduğunu söyledi. Bu benim tanıdığım ya da herhangi birinin tanıdığı Steve değil. O, tüm çekimlerimde her zaman profesyonel ve herkese saygılı davrandı.” Filmde Steve Martin Margolyes’in karakterinin kapıyı suratına çarptığı bir sahne var.
Miriam Margolyes “Harry Potter”dan tanınıyor
Miriam Margolyes, “Oh Miriam! Olağanüstü Bir Hayattan Hikayeler” adlı kitabında basında çıkan haberlere göre, Martin’in sahneyi çekerken kendisini kapıda yakaladığını iddia ediyor. Huffington Post’un bildirdiği gibi, diğer şeylerin yanı sıra, Martin’in “inkar edilemez derecede zeki ama benim için berbat” olduğunu yazdı.
Margolyes, diğer şeylerin yanı sıra, Profesör Sprout’u canlandırdığı “Harry Potter” film serisinden de tanınıyor. 1994’te Martin Scorsese’nin uzun metrajlı filmi The Age of Innocence’la da BAFTA kazandı. 2001 yılında Kraliçe II. Elizabeth ona Britanya İmparatorluğu’nun Subay unvanını verdi.