Süleyman Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Süleyman Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ziyaretleri kapsamında gittiği Şile Muharip Gaziler Derneği’nde gazilerle bir ortaya geldi.

Şile’deki Kabakoz, Ahmetli ve Alacalı mahallelerini de ziyaret eden Soylu, burada vatandaşlarla buluştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa ile Türkiye içinde teknolojik ilerlemelerdeki farkın azaldığını lakin Avrupa ülkelerinin daima buna pürüz olduğunu söylemiş oldu.

“Önce alıştıracaklar daha sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar”

Süleyman Soylu, LGBTİ midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri bundandır. Evvel alıştıracaklar daha sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar. dedi.

“LGBTİ midir nedir?”

Bakan Soylu, 300 yılda birinci defa biz Cumhuriyeti kazandıktan daha sonra bu makası kapatmak istedik müsaade etmediler. Başımıza vurdular, bize tabi şayet olmazsanız sizi yok ederiz dediler. Birinci sefer 21’inci yüzyılından başından itibaren biz bu makası kapatmaya başladık. Çıldırmaları bundandır. Ekonomik akınları bundandır. Türkiye’yi kötülemek istemeleri bundandır. LGBTİ midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri bundandır. Evvel alıştıracaklar daha sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar. Bunların hepsini görüyoruz.diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlandı

Süleyman Soylu’nun Alacalı Mahallesi’ndeki ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla bağlanarak konuşma yaptı. Erdoğan, Oradaki herkesi Çengelköy’den en kalbi hislerimle selam ve sevgilerimi gönderiyorum. İnanıyorum ki sizler önümüzdeki seçim periyodunda Şile’de fazlaca farklı bir ses getireceksiniz. Şile bizim için bir kale, ötürüsıyla o kalede hayli daha farklı sesler getireceğinize inanıyorum. tabirlerini kullandı.