Sum 41 solisti Deryck Whibley acil servise başvurdu

semaver

New member

Müzisyen nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılmak zorunda kaldı. Deryck Whibley’in eşi, kalbinin de etkilendiğini hayranlarına bildirdi.

Mayıs ayında Sum 41 üyeleri hayranlarıyla üzücü bir haber paylaştı: Kanadalı punk rock grubu 27 yıl sahnede kaldıktan sonra dağıldığını duyurdu. Veda konserinin Kasım ayının sonunda Paris’te gerçekleşmesi planlanıyor. Önümüzdeki haftalarda Las Vegas’ta çeşitli gösteriler planlanıyor. Ancak şimdi Sum 41’in final gösterileri tehlikede olabilir çünkü solist Deryck Whibley ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

43 yaşındaki adam Cuma günü acil servise kaldırıldı ve geceyi hastanede geçirmek zorunda kaldı. Eşi Ariana Cooper bir gün sonra Instagram’da hayranlarına “Deryck ve benim sekizinci evlilik yıldönümümüzü kutlamak için Chicago’da olmamız gerekiyordu ama evrenin bizim için farklı bir planı vardı” dedi.

Deryck Whibley kalp krizi geçirebilir

Ayrıca kocasının iki fotoğrafını da paylaştı. İlkinde, kolunda infüzyon portu bulunan müzisyenin elini tutuyor. İkinci resimde Deryck Whibley ambulanstaki sedyede görülüyor.

Ariana Cooper, çiftin bütün gece acil serviste olduğunu “ve artık önümüzdeki birkaç günü burada hastanede geçireceğiz” dedi. Kocasında ciddi zatürre var. Ancak onu daha da korkutan şey 43 yaşındaki adamın kalbidir. “Ciddi derecede stresliydi” ve doktorlar onlara “kalp krizi olasılığının olduğunu” söylemişti.

Bu, kendilerini böyle bir durumda buldukları ilk sefer değil, diye devam ediyor model, muhtemelen Deryck Whibley’in 2014’teki hastaneye kaldırılışını anımsatıyor. O sırada, Ariana Cooper’ı bulup acil doktoru aradıktan sonra alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye başvurmuştu. Doktorlar, karaciğer ve böbreklerinin iflas etme tehlikesiyle karşı karşıya kalması üzerine müzisyeni yapay komaya soktu.

Kocasını tekrar hastane yatağında tüpler ve iğnelerle görmek onun için çok zor. Ancak model, gönderisinde iyimser: “Ne kadar güçlü olduğunu biliyorum çünkü nelerin üstesinden geldiğini gördüm.” Çift, Ağustos 2015’ten bu yana evli. Müzisyen ve modelin birlikte üç yaşında bir oğlu Lydon Idby ve bu yılın Mart ayında doğan kızı Quentin Arlo var.