Sunucu 25 yıl önce böyle görünüyordu

semaver

New member

Ara sıra Caroline Beil bir formatla ekranlarda titriyor. Sunucu kariyerine 1990'ların sonunda başladı. Hatırlıyor musun?

“İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar” dizisinde rol aldı, “Rosenheim Polisleri” programında yer aldı, çeşitli magazin dergilerinin sunuculuğunu yaptı ve “Ben Bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın!” programının ilk sezonunda yer aldı. 2004 yılında. bölüm. Evet, televizyondaki rollerinin listesi uzun. Caroline Beil, 1990'lardan bu yana televizyon sektöründe çalışıyor ve o zamandan beri TV programlarının ayrılmaz bir parçası.

Bugün 58. yaşını kutlayan sunucu, magazin dergisi “Blitz” ile ünlendi. 1999'dan 2004'e kadar Sat.1 formatında kamera karşısına geçti. 33 yaşında moderatörlüğü devraldı. O zamanlar Caroline Beil tamamen farklı görünüyordu. Saçları sadece çenesine kadar uzanıyordu ve uçları özenle dışa doğru fönlenmişti. Ayrıca önemli ölçüde daha koyuydular.

Yerine Bettina Cramer gelene kadar beş yıl boyunca “Blitz”in moderatörlüğünü üstlendi. O dönemde ayrılışını şu şekilde açıklamıştı: “Yeniden şarkı söylemek, oyunculuk yapmak ve film yapmak istiyorum.” “Blitz”den sonra Caroline Beil çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Örneğin 2006'da “İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar”, ardından “Storm of Love” ve daha sonra “In All Friendship”, “The Rosenheim Cops” ve “The Last Bull” filmlerinde rol aldı.

Caroline Beil son dönemde özellikle aşk hayatıyla manşetlere çıkıyor. Geçen yıl Instagram'daki tüm çift fotoğraflarını sildiğinden ilk kez ayrılık söylentileri ortaya çıkmıştı. Bununla ilgili daha fazlasını buradan okuyun.

On ay sonra 58 yaşındaki adam evliliğinin sona erdiğini doğruladı. O ve kendisinden 16 yaş küçük olan eşi, diş hekimi Philipp Sattler ayrıldı. İkili arasında 2014 yılında bir kıvılcım oluştu ve bunu 2018'de İskoçya'da bir düğün izledi. Kızları Ava bir yıl önce doğdu.