semaver
New member
Frauke Ludowig birkaç yıldır yıldız dergisi “Exclusiv”in yüzü. Bugün o, ışıltı ve gösteriş dünyasının bir parçası. Bu süre zarfında nasıl değiştiğini size göstereceğiz.
2 Mayıs 1994'te Frauke Ludowig ilk kez eğlence sektörü haberlerinin sunucusu olarak göründü. O zamanlar derginin adı hâlâ “Explosiv Telegram” idi ve “Explosiv – Das Magazin”in bir koluydu. Artık TV yıldızı 60 yaşında.
Tamamen görsel açıdan bakıldığında Frauke Ludowig'de kariyerine başladığından bu yana neredeyse hiçbir şey değişmedi. Wunstorf'un yerlisi o zamanlar zaten sarışındı ve kısa bir süre bukle yaptıktan sonra bugün hala kullandığı saç stilini hızla buldu. Gündelik katlar halinde düz bir şekilde giydiği ve neredeyse her zaman açık olan uzun, açık renkli saçları. Figürü her zaman aynı: Gazeteci kendisini dar kıyafetlerle ince ve ince göstermeyi seviyor. Birkaç yıl önce Haberler ile yaptığı röportajda, şişmanlama eğiliminde olmamasına rağmen hala düzenli egzersiz yaptığını açıklamıştı.
Sunucu 2003 yılından beri evli ve iki çocuk babasıdır. Nadiren ama ara sıra kocası Kai Röffen ile birlikte kırmızı halıda boy gösteriyor. Çünkü haber yaptığı kişilerin aksine, kendi özel hayatını kamuoyundan uzak tutmayı tercih ediyor.
Ancak kızlarından biri Frauke Ludowig'in izinden gitti. Nele Ludowig şimdi kırmızı halıda kendisi duruyor ve yıldızlarla ve yıldız adaylarıyla röportajlar yapıyor. Ayrıca giderek artan bir şekilde, önde gelen bir konuk olarak halka açık etkinliklere katılıyor. Genç kadını Instagram'da 30.200 kişi takip ediyor.
“Çok basit bir eğitim aldım”
Frauke Ludowig'in işi gösteriş dünyası olsa da, çevrimiçi sohbetinde şunu açıkça ifade etti: “Çok mütevazı bir yetiştirilme tarzım vardı ve hava ve zarafet sergilemek bana yakışmıyor.” Eğitimli banka memuru ünlülerin arkadaşı değil, oldukça iyi tanınıyor. Gerekli mesafeyi koruyarak onlar hakkında haber yapmayı tercih ediyor.
2023 yılında “Exclusiv” RTL için hala başarılı bir modeldi. Örneğin, hafta içi 15 dakikalık bölümü hâlâ 1,41 milyon izleyici izliyor. Bu, ortalama yüzde 8,1 pazar payını temsil ediyordu. Pazartesi'den Cuma'ya (18.30) kadar olan yayınlara ek olarak, 1998'den bu yana Pazar günleri de “Özel Hafta Sonu” düzenlenmektedir.