Survivor All Star’da Barış Murat Yağcı’dan 7 ay aşk yaşayıp ayrıldığı eski sevgilisi Nisa’ya sert kelamlar: Bana hangi yüzle ‘iğrenç bir insan’ diyors

Beykozlu

New member
Branşında ünlü isimlerin ve geçmiş dönemlerde hafızalara kazınan gönüllülerin yer aldığı Survivor All Star’da heyecan sürat kesmiyor.

Müsabakanın dün akşam ekrana gelen kısmında iki Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için parkura çıktı .

Haftalardır büyük bir hezimet yaşayan Ünlüler ekibi, şeytanın bacağını kırdı ve mükafata kavuşan taraf oldu.

ELEME KURULU

Kadrolar yarıştan daha sonra ada kurulunda bir ortaya geldi. Ünlüler kadrosundan Mert, Birsen ve Murat; Gönülüler grubundan ise Evrim’in eleme adayı olduğu kurulda Survivor’a kimin veda edeceği merak konusuydu.

Acun Ilıcalı yaptığı sürpriz açıklama ile yarışmacıları şaşırttı.

Ilıcalı, bu hafta elemenin olmayacağını; mevcut 4 adayın belirlenecek olan yeni adaylar ile 8 kişilik eleme potasına çıkacağını söylemiş oldu.

MÜNASEBET AYCAN

Acun Ilıcalı, bu sonucu alma niçinlerinin Aycan olduğunu deklare etti. Ilıcalı, güç ada koşullarına dayanamayan Aycan’ın kendi isteği ile Survivor’a veda ettiğini duyurdu.

SÜRGÜN ADASI KURALLARI DEĞİŞTİ

Grup sonucu ile sürgün adasına gönderilen Mert ‘yarışamadığım için performans sıralamasına giremiyorum’ çıkışının akabinde Acun Ilıcalı, ada kuralının değiştirildiğini deklare etti.

Ilıcalı “1. ve 2. dokunulmazlığı kaybeden gruplardan iki yarışmacı sürgün adasına gidecek; 3. dokunulmazlığın oynandığı gün onlar gelecek ve yeni 2 aday sürgün adasına gidecek” dedi.

Ünlü sunucu Mert’e de “Bakalım performans birincisi olamama sebebin sürgün adası mı yoksa karşında duran kuvvetli rakipler mi? bunu birlikte nazaranceğiz” kelamlarıyla yüklendi.

‘NİSA GERİNDEN KONUŞUYOR’

Sürgün adasında Barış ile birlikte kalan Evrim, grup arkadaşı Nisa’nın kelamlarından bahsetti.

Nisa’ya ‘modunu düşürme, sen yoluna bakacaksın’ söylemiş olduğini söyleyen Evrim, ortalarında geçen konuşmayı anlattı:

“Nisa bana ‘biliyorum iğrenç bir insan. Benim için hayli büyük küsurdu. Bilmediğiniz şeyler var’ dedi.”

‘BANA HANGİ YÜZLE İĞRENÇ DİYORSUN NİSA?’

Duyduğu kelamlara sonlanan Barış, ada kurulunda 7 ay bağlantı yaşayıp ayrıldığı Nisa’ya hesap sordu.

Barış “Ben hayatım boyunca ailemden saygılı olmayı ve özel olan şeyin özelde kalmasını öğrendim. Artık geldiğimiz noktada, burada 2022 All Star’da bu kadar yarışmacı varken, bu kadar maksadı hayali olan insan varken, niçin Nisa gidip benimle alakalı ve hangi yüzle ‘iğrenç insan’ sözünü kullanabiliyor? Ben kendisine bunu sormak istiyorum. Ne var da, niçin bu durumda Barış çıkıyor ortaya? Burada bu kadar yarışmacı varken, bu kadar parkur gayreti varken niçin Barış’a ‘iğrenç insan’ diye bir söz kullanılıyor? Ben bunu fazlaca merak ediyorum.” dedi.

Acun Ilıcalı’nın kelam hakkı verdiği Nisa ise “ben sıkıldım bu mevzular hakkında konuşmak istemiyorum” diyerek mevzuyu kapattı.

Barış Murat Yağcı ile Nisa 7 ay aşk yaşayıp ayrılmıştı…