Taff sunucusunun karısına kanser teşhisi kondu

semaver

New member

Daniel Aminati iç karartıcı bir haberle hayranlarına sesleniyor. Doktorlar karısına kanser teşhisi koydu. Zaten bir ameliyat geçirdi.

“Taff” moderatörü Daniel Aminati, Instagram’da üç fotoğraf paylaştı. Bir mesajın ailesine “beklenmedik ve sert” çarptığını yazıyor. Hemen konuya giriyor: “Eşim Patrice Eva tarafından yapılan rutin bir kontrol, teşhisi ortaya çıkardı: zaten metastaz oluşturmuş kötü huylu (siyah) cilt kanseri.”

Ayrıca şöyle yazıyor: “Bu arada boyun ameliyatı iyi geçti. Tümör ve bazı lenf düğümleri çıkarıldı.” Aminati önce karısını kucağına aldığı bir fotoğrafı gösterir. Son olarak, ameliyattan sonra yaratıldığı anlaşılan hastane yatağında Patrice Aminati’yi izliyoruz. Son resim de hastane odasındaki psikoloğu gösteriyor: kızları Charly ile resimli kitaba bakıyorlar.

“İnanılmaz derecede cesur”

Daniel Aminati, karısının artık daha fazla tedaviye ihtiyacı olduğunu ve “uzun, yoğun bir immünoterapi” ile karşı karşıya olduğunu açıklıyor. 49 yaşındaki şöyle yazıyor: “İnanılmaz derecede cesur ve kaderin bu darbesine takdire şayan bir güvenle göğüs geriyor. Önümüzdeki birkaç ay zorlayıcı olacak, ancak tüm belirsizliğe rağmen birbirimize sahip olduğumuzu biliyoruz – ve bu bizi heyecanla dolduruyor. minnettarlık.” Sonunda klinikteki ekibe teşekkür eder.

Patrice Aminati’nin kendisi de Instagram’daki durumu hakkında yorum yapıyor. Kocasıyla aynı fotoğrafları ve biraz daha içgörü paylaşıyor. Şöyle yazıyor: “Kendime güveniyorum ve pozitifim. En büyük arzumun – kızımızın doğumundan hemen sonra tekrar çocuk sahibi olmak – süresiz olarak ertelenmesi gerektiği düşüncesi şimdi beni üzüyor.”

Kızı Charly Malika Ağustos 2022’de doğdu, Nisan 2022’de Daniel ve Patrice Aminati evlendi.

Birçok takipçi, çifte ve özellikle Patrice Aminati’ye bol güç ve hızlı bir iyileşme diliyor. Olimpiyat şampiyonu Fabian Hambüchen şu yorumu yapıyor: “En iyi dileklerimle, bu süre zarfında bol bol güç ve uyum. Seni düşünüyorum. Kendini karamsar hisset.” Ve “Sat.1 kahvaltı televizyonu” sunucusu Marlene Lufen şöyle yazıyor: “İyi, hızlı iyileşme ve çok fazla güç.” Influencer Ina Aogo da aynı şeyi istiyor. “Yapabilirsin” diye ekliyor.