semaver
New member
Birçok ünlü şu anda Cadılar Bayramı ateşi yaşıyor. Aynı şey Tanja Szewczenko için de geçerli. Artistik patenci kızıyla birlikte kostümle göründü ve bu konuda eleştiriler aldı.
Tanja Szewczenko gri bir peruk ve siyah-beyaz desenli bir elbise giyiyor. 47 yaşındaki kadının göğüs dekoltesine örümcek ağı örüldü. Eski artistik patenci kameraya gülümsüyor. Sporcunun Instagram'da 300.000'den fazla takipçisiyle paylaştığı dört fotoğraftan biri.
Ancak hayranlarının eleştirilerine yol açan ikinci fotoğraf oldu. Çünkü sağdaki gönderiye tıklarsanız görebileceğiniz fotoğrafta Tanja Szewczenko, kızı Jona ile birlikte görünüyor. 13 yaşındaki kız, kısa ışıltılı bir elbise, yüksek topuklu ayakkabılar ve tavşan kulaklarıyla annesinin yanında duruyor.
Kızının bu görünümü takipçileri tarafından pek hoş karşılanmadı. Örneğin bir kullanıcı, “Ayrıca elbisenin Jona için çok kısa ve ayakkabıların da çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın ama o 13 yaşında! Bu kesinlikle mümkün değil” yorumunu yaptı. Bir diğeri, “Ben ahlakçı değilim. Ama ben bile elbisenin 13 yaşındaki bir çocuk için gerçekten çok kısa olduğunu düşünüyorum” dedi.
Ayrıca şunu da okuyun: “Kızımın ancak 13 yaşındayken böyle bir elbiseyi opak taytla giymesine izin verirdim.” Başka bir kullanıcı şöyle sordu: “Neden saat 13'te böyle dolaşmak zorundasın?” Bir başkası da şu yorumu yaptı: “Çocuğumun 13 yaşında bu şekilde dışarı çıkmasına izin verilmez.” Bu yorum aynı zamanda gönderinin altında da bulunabilir: “Orada herhangi bir Cadılar Bayramı kıyafeti göremiyorum… ve Jona gerçekten bir 'Playboy' tavşanı olamayacak kadar genç.”
Birkaç kullanıcı da Tanja Szewczenko'yu savunuyor. Bir kullanıcı, “Ebeveynlerin çocuklarına alan açmasının harika olduğunu düşünüyorum” diye yazdı. Başka bir hayran, “Bu onun yetiştirilme tarzı, onun hayatı” dedi.
Sizce Sophia'yı herkesin önünde makyajlı halde göstermesi doğru mu? [email protected] adresine bir e-posta yazın. Lütfen “Katzenberger” konusunu kullanın ve nedenini açıklayın.