Tasarımcı böyle görünüyordu

semaver

New member
Harald Glööckler, ışıltı ve ihtişam anlamına gelir. Perakende satış elemanından gösterişli bulvar göz alıcıya dönüşüm aslında nasıl gerçekleşti?

Harald Glööckler, göz kamaştırıcı tavrı ve her şeye izin verilen görünümüyle, halka açık görünümlerinde düzenli olarak herkesin gösterisini çalıyor. Peki Harald Glööckler geçmişte gerçekte neye benziyordu? Abartılı dönüşüm nasıl gerçekleşti?

Bunun sebepleri araştırılırsa, ister istemez Glööckler’in çocukluğuna gidilir. Harald Glööckler, “Mannheim24” ile yaptığı bir röportajda “Ben taşralı bir çocuğum, bu yüzden çocukken bodrumda karanlıkta patates almak istediğinizde bir fare yakaladınız” diye hatırlıyor.

Karanlıkta bir çocukluk

Orada da travmatik deneyimler yaşadı. Altı yaşında, ailesinin tavernasında bir müdavim tarafından cinsel tacize uğradı. 14 yaşında annesini trajik bir kazada kaybetti.

18 yaşında Harald Glööckler nihayet ilk estetik operasyonunu yaptırmaya karar verdi: “Altı yaşındayken ameliyat olmayı çok isterdim ama o zaman yapamadım. Bu yüzden 18 yaşımdayken kaşlarım çıkmaya başladı. tarafından büyütüldüler, tıraş edildiler ve daha yukarılara dövmeler yapıldı,” diye açıklıyor eğitimli perakende satış elemanı.

Harald Glööckler, 2000 yılında kocası Dieter Schroth ile birlikte.
Harald Glööckler, 2000 yılında kocası Dieter Schroth ile birlikte.

Harald Glööckler, 2000 yılında kocası Dieter Schroth ile birlikte. (Kaynak: imago görselleri)

Sadece kendisinin ve yakınlarının değil, milletin geri kalanının da yakından takip ettiği ve eşlik ettiği bir dönüşümün başlangıcıdır. Bir zamanlar daha çok bir Moritz Bleibtreu dublörü yönünde eğilimli olan dış cephe, giderek her türden güzellik kimyasallarıyla renklendirilmiş, rengarenk, etten kemikten yapılmış bir sanat eserine dönüştü.

“Artık ameliyatları sayamıyorum”

İnanması zor ama Harald Glööckler’ı eşsiz bir cennet kuşuna dönüştürmek için büyük müdahaleler gerekli değildi. Glööckler, sadece göz kapaklarını ve liposuction’ı yaptırdı: “Geri kalan her şey enjekte edildi veya lazerle yapıldı. Müdahaleleri artık sayamıyorum” diyor Glööckler.

Alışılmadık bir görünüm: Harald Glööckler geleneksel kostümüyle.
Alışılmadık bir görünüm: Harald Glööckler geleneksel kostümüyle.

Alışılmadık bir görünüm: Harald Glööckler geleneksel kostümüyle. (Kaynak: imago görselleri)

Fiziksel “derin kesimlere” ek olarak, sürekli değişen saçlar, abartılı gardırop, uzun tırnaklar ve hassas bir şekilde ayarlanmış sakal, tabloid camiasında her zaman bir sohbet konusu sağlar. Slayt gösterimimizde tasarımcının yıllar içinde nasıl değiştiğini görebilirsiniz.